Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Inrichting

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Wilt u uw interieurwerken laten uitvoeren volgens de regels van de kunst? De Ajusto-specialisten zijn gekwalificeerd om Gyproc-wanden of binnendeuren te installeren, verfwerken uit te voeren en uw meubels te herstellen.

De Ajusto-specialist is geen zondagse klusser, maar levert kwaliteitsvol werk dat lang meegaat. Hij zorgt ervoor dat het werk proper en veilig uitgevoerd wordt.

Interieurinrichting

Tegels leggen is niet eenvoudig. Gelukkig kunt u rekenen op een gekwalificeerde Ajusto-specialist, die dit moeizame werk meesterlijk zal doen. Hetzelfde geldt voor het plaatsen van parket, PVC- of linoleumtegels.

Wij geven met veel zorg vorm aan uw interieur. Wij assembleren en monteren uw meubels of demonteren ze netjes wanneer u verhuist. U kunt ons ook inschakelen wanneer u rekken, gordijnroeden, een badscherm, keukenmeubeldeuren enz. wilt installeren.

Wilt u uw ramen vervangen of herstellen? Een Ajusto-specialist kan u hiermee helpen.

Zin om uw flatscreen aan de muur te bevestigen? Zonder dat hij in het midden van je favoriete serie in de woonkamer te pletter valt? Of misschien wilt u een propere installatie met onzichtbare bedrading. Dan is een vaste of kantelbare muursteun ideaal. Wat uw voorkeur ook draagt, onze specialist staat tot uw dienst wanneer het u past.

En nog veel meer …

Niet gevonden wat u zocht op onze inrichtingpagina? Laat ons weten welke klus u voor ogen heeft. De kans is groot dat we de juiste specialist hebben om het werk uit te voeren. En aarzel zeker niet om uw aanvraag te illustreren. Een foto zegt meer dan duizend woorden!

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Lokale specialisten voor al uw werken binnenshuis

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?