Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Homestaging

Homestaging van een ingerichte woning (4 uur): € 349

Maak nu een afspraak

Wilt u uw woning snel tegen een goede prijs verkopen of verhuren? Met homestaging is alles mogelijk. De eerste indruk is altijd de belangrijkste. Daarom is het essentieel om uw huis of appartement zo mooi mogelijk op de markt te presenteren. Onze homestagingspecialisten weten hoe ze uw huis tegen een beperkt budget kunnen verfraaien.

Wilt u uw huis omtoveren tot een pension? Ook dan staan onze homestagers u met veel plezier bij met advies en tips om uw ruimtes zo budgetvriendelijk en optimaal mogelijk te benutten. Beschouw dit overigens niet als een kost, maar liever als een investering. Enkele honderden euro’s aan homestaging kunnen namelijk de deur openen naar duizenden euro’s aan inkomsten. Als u uw woning hierdoor bovendien snel kwijtgeraakt, bespaart u ook op uw overbruggingskrediet.

Het is onze missie om moeilijk te verkopen woningen te transformeren en onweerstaanbaar te maken, zodat u de onderhandelingen sneller, beter en zonder stress kunt afronden. Homestaging is een snelle en goedkope verkooptechniek die speciaal ontwikkeld is om de verkoop van onroerend goed gemakkelijker en sneller te laten verlopen. Het is namelijk geen renovatie, maar een gepersonaliseerde vastgoedstyling die uw woning aantrekkelijker maakt voor mensen die uw advertentie online bekijken of uw woning komen bezoeken.

Onze pakketten

Prijzen zijn inclusief 21% btw

1. Homestaging van een ingerichte woning (4 uur): € 349

Dit pakket bevat vier uur aan advies, waarbij onze specialist u haarfijn uitlegt hoe u uw ruimte snel in kunt richten voor verkoop: kleuren, decoratie, meubelstijl, indeling, opberging, enz.

Onze pro deelt eenvoudige en doeltreffende oplossingen om uw huis of appartement minder druk en onpersoonlijker te laten ogen. Hierdoor kunnen zoveel mogelijk mensen zich in uw woning voorstellen en de mogelijkheden visualiseren.

De pro kan ook per kamer een schriftelijk en gedetailleerd overzicht opstellen van de uit te voeren aanpassingen. Hiervoor betaalt u een extra € 150.

2. Homestaging van een leegstaand pand: vanaf € 850

De Ajusto Pro komt uw pand met kartonnen meubels en accessoires aankleden. Meubels zorgen er namelijk voor dat potentiële kopers de mogelijkheden van de ruimte en de grootte ervan kunnen visualiseren. Het zorgt er ook voor dat kopers zich meteen in het pand kunnen voorstellen. Wedden dat het liefde op het eerste gezicht is? Deze techniek is bewezen doeltreffend.
De meubels en accessoires blijven in het pand tot het verkocht is (met een maximum van 3 maanden).
De prijzen variëren naargelang het aantal in te richten ruimtes:

  • Keuken, eetkamer, woonkamer, badkamer, 1 slaapkamer: € 850
  • Keuken, eetkamer, woonkamer, badkamer, 2 slaapkamers: € 960
  • Keuken, eetkamer, woonkamer, badkamer, 3 slaapkamers: € 1.070

Maak nu een afspraak

Liefde op het eerste gezicht

Heeft u een leegstaand pand? Of een gemeubileerd maar onbewoond pand? Of wilt u het huis verkopen waar u in woont? Heeft u het huis van uw grootmoeder geërfd en wilt u het snel verhuren of verkopen? Net als een product in een etalage moet de woning zo mooi mogelijk worden gepresenteerd. Als u ook nog eens de concurrentie wil overtreffen, is de eerste indruk belangrijk!

Vertrouw dus op Ajusto: onze homestagers komen graag bij u thuis om u te adviseren over de belangrijkste verbeterpunten zodat u uw woning zo goed mogelijk op de markt kunt zetten. Door de ruimtes te reorganiseren en creatieve oplossingen voor te stellen, maakt hij uw woning niet alleen aangenamer voor het oog, maar creëert hij ook een frisser imago en toegevoegde waarde, zodat uw woning beter en sneller verkoopt.

Ajusto gaat bij zijn advies op zoek naar mogelijkheden om uw woning aanzienlijk te verbeteren en neemt dus niet alleen de opbergmogelijkheden, rekken of kasten grondig onder de loep, maar ook de functionele indeling van uw keuken, de leefruimtes en de dressing, de helderheid van de kamers en de kleuren. Ook de gordijnen, zetels, decoratie, verf, doucheruimte en meubels ontsnappen niet aan onze kritische blik. We zorgen ervoor dat alles aanwezig is om uw huis onweerstaanbaar te maken voor toekomstige kopers.

Een andere indeling, een tussenwand meer of minder, of een meubelstuk op een andere plek doen soms al wonderen om de indruk te wekken dat een ruimte groter en minder druk is. Met een vaak eenvoudige make-over creëert u een gezellige omgeving die het karakter van uw woning helemaal tot zijn recht brengt.

  • Advies om uw ruimte snel te kunnen inrichten voor verkoop
  • De Ajusto Pro komt uw pand met kartonnen meubels en accessoires aankleden
  • Liefde op het eerste gezicht

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?