Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Werken binnenshuis

Werken binnenshuis zijn onze prioriteit. We willen namelijk dat u zich zo goed mogelijk thuis voelt. Onze specialisten zijn er om u volgens de regels van de kunst te helpen bij al uw kleine verbouwings- of renovatiewerken.

Behangpapier verwijderen, muren herstellen, pleisteren, behangen of schilderen. Een tv probleemloos aan de muur ophangen, uw meubels monteren … Wat de werkzaamheden ook zijn, wij hebben de specialist in huis om de klus vlekkeloos te klaren. Een specialist die aandacht heeft voor uw behoeften, wensen en verwachtingen.

Maak dus zeker een afspraak met uw Ajusto-specialist. Hij komt ter plaatse op de dag en het tijdstip dat u het beste uitkomt. Wanneer u uw afspraak maakt, kunt u namelijk een tijdslot van twee uur reserveren. Zo hoeft u dus niet de ganse dag thuis te blijven. De specialist maakt vervolgens gratis een offerte op. Als u deze aanvaardt, gaat hij meteen aan de slag. Mocht hij echter extra materiaal nodig hebben, dan zal hij met u een nieuwe datum afspreken om de werken te komen uitvoeren.

Maak nu een afspraak

Schilderwerk: een kamer mooier maken is een kunst op zich!

werken binnenshuis

Waar te beginnen? Eerst moet u natuurlijk het oude behangpapier met bloemetjes verwijdereren dat uw grootouders in de jaren 70 hebben uitgekozen. Dan moet u uw muren perfect gladmaken door eventuele scheuren te herstellen, gaten op te vullen en te pleisteren. Zodra de eerste laag primer is aangebracht op uw muren, hoeft u uw kamer alleen nog op te vrolijken met de kleuren van uw keuze.

Of u kunt deze lastige karwei toevertrouwen aan de professionele handen van een bekwame Ajusto-specialist.

Montage & binnenafwerking

tv installatie

Hebt u hulp nodig voor de montage van uw meubels? Wilt u uw flatscreen tegen de muur bevestigen? Onze specialist staat tot uw dienst op het moment dat het u het best past.

Vond u niet wat u zocht?

Vond u niet wat u zocht in ons aanbod van werken binnenshuis? Geen nood! Beschrijf bij uw reservatie welke klus er geklaard moet worden. Wedden dat Ajusto de specialist vindt die u nodig hebt om uw kleine werkjes uit te voeren ?
Waar wacht u nog op?

Heeft u vragen?