Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Slimme thermostaat installeren

€ 138,00

Maak nu een afspraak

Een aangename temperatuur in huis begint natuurlijk met een goede kamerthermostaat. Maar welke thermostaat past nu het beste bij u? Dat hangt af van uw behoeften, wensen en woonsituatie. Zo kunt u voor het meeste comfort kiezen voor een slimme thermostaat. Deze beschikt over de nieuwste technieken en zorgt ervoor dat de temperatuur in huis zich altijd automatisch aanpast aan uw leefgewoonten. Met uw smartphone kunt u bovendien heel eenvoudig de temperatuur in uw woning regelen en krijgt u inzicht in uw energieverbruik.

Voor het installeren van een slimme thermostaat maakt u het beste een afspraak met een domoticaspecialist bij u in de buurt. Ook wanneer u al een thermostaat heeft, maar deze aan vervanging toe is, komen onze domoticaspecialisten met veel plezier langs voor een vakkundige installatie. Ze geven u niet alleen uitgebreid advies, maar stellen uw (slimme) thermostaat ook al meteen juist af.

Slimme thermostaat: de eerste stap in de richting van domotica

Ontdek meer over slimme thermostaten, een goede eerste stap om domotica in uw huis te introduceren, in ons blogartikel. Hierin leggen we het verschil uit tussen ‘single zone’-thermostaten en ‘multi zone’-thermostaten. Ook het begrip geofencing heeft na dit artikel geen geheimen meer voor u.

  • Verplaatsing en offerte inbegrepen in de prijs
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Lokale specialisten voor al uw smarthome-toestellen

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?