Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Slimme deurbel installeren

€ 138,00

Maak nu een afspraak

Wilt u uw huis beveiligen met slimme beveiliging? Dan kunt u bijvoorbeeld beginnen met een slimme (video)deurbel. Zo weet u altijd wie er voor de deur staat, waar u dan ook op de wereld bent. De deurbel heeft een camera, waarmee u op uw smartphone of tablet kunt zien wie er aanbelt of wie er aangebeld heeft.

Wanneer u een slim beveiligingssysteem aanschaft, moet u wel met een aantal zaken rekening houden. Uw slimme deurbel met camera moet namelijk worden verbonden met internet en dat brengt natuurlijk risico’s mee. Wij raden u dan ook aan om te zorgen voor een veilige verbinding met uw slimme deurbel. Zo kan niemand ongevraagd op uw netwerk komen en werkt uw camera naar behoren.

Domotica specialisten voor uw deurbel met camera

Bent u niet heel erg technisch, komt u er niet uit of laat u de klus liever meteen door een domoticaspecialist klaren? Dan helpen wij graag bij het installeren van uw slimme (video)deurbel. Ontdek de verschillende soorten slimme deurbellen die wij voor u kunnen installeren.

Onze domoticaspecialisten installeren uw slimme apparaten bij u thuis en zorgen ervoor dat deze via uw netwerk met elkaar verbonden zijn.

  • Verplaatsing en offerte inbegrepen in de prijs
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Lokale specialisten voor al uw smarthome-toestellen

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?