Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Alarmsysteem plaatsen

Vanaf € 85,00 voor het eerste uur

Maak nu een afspraak

Voor u een systeem laat plaatsen, is het een goed idee om te kijken naar wat u precies wil bereiken met een slim alarmsysteem. De meeste mensen laten er één plaatsen om inbraak te voorkomen en voor de brandveiligheid. In dat geval kunt u onder andere kiezen uit bewegingsmelders, IP-camera’s, slimme deursloten en een slimme deurbel. Een goede combinatie hiervan en uw huis is goed beveiligd!

Wij raden u bij het aanleggen van een alarmsysteem ook aan om resoluut te kiezen voor één merk, zodat u zeker weet dat alle slimme apparaten optimaal met elkaar kunnen samenwerken.

Begint u liever zelf niet aan deze klus, aarzel dan zeker niet om een van onze ervaren domoticaspecialisten in te schakelen.

Domoticaspecialisten voor uw alarmsysteem

Heeft u zelf weinig kennis van domotica? Start u met een groter project waar een compleet plan voor nodig is? Of beleeft u geen plezier aan het automatiseren van processen te automatiseren? Dan is het goed om een domoticaspecialist in te zetten die alles voor u installeert en u voorziet van het beste advies. Een domoticaspecialist installeert slimme apparaten bij u in huis en zorgt ervoor dat deze via uw netwerk met elkaar worden verbonden.

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-calendar.png
  • U kiest datum en tijdstip

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-worker.png
  • Lokale specialisten

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-trust.png
  • Waarborging betrouwbaarheid

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektrisch werk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 4 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

U wilt graag in uw huis iets laten herstellen, vervangen, installeren of onderhouden. Maak rechtstreeks een afspraak met onze specialist wanneer u dat wilt.

2

Onze specialist komt bij u langs

Onze gekwalificeerde specialist komt op de dag en het tijdstip dat u gekozen heeft en voert het werk uit nadat u akkoord gaat met de offerte.

3

U betaalt achteraf

Zodra het werk voltooid is, krijgt u per mail een factuur met een link waarmee u direct online kunt betalen.

4

U beoordeelt ons

Laat weten wat u van de specialist en van ons vindt zodat wij onze diensten kunnen blijven verbeteren.