Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Alarmsysteem plaatsen

Vanaf € 85,00 voor het eerste uur

Maak nu een afspraak

Voor u een systeem laat plaatsen, is het een goed idee om te kijken naar wat u precies wil bereiken met een slim alarmsysteem. De meeste mensen laten er één plaatsen om inbraak te voorkomen en voor de brandveiligheid. In dat geval kunt u onder andere kiezen uit bewegingsmelders, IP-camera’s, slimme deursloten en een slimme deurbel. Een goede combinatie hiervan en uw huis is goed beveiligd!

Wij raden u bij het aanleggen van een alarmsysteem ook aan om resoluut te kiezen voor één merk, zodat u zeker weet dat alle slimme apparaten optimaal met elkaar kunnen samenwerken.

Begint u liever zelf niet aan deze klus, aarzel dan zeker niet om een van onze ervaren domoticaspecialisten in te schakelen.

Domoticaspecialisten voor uw alarmsysteem

Heeft u zelf weinig kennis van domotica? Start u met een groter project waar een compleet plan voor nodig is? Of beleeft u geen plezier aan het automatiseren van processen te automatiseren? Dan is het goed om een domoticaspecialist in te zetten die alles voor u installeert en u voorziet van het beste advies. Een domoticaspecialist installeert slimme apparaten bij u in huis en zorgt ervoor dat deze via uw netwerk met elkaar worden verbonden.

  • Verplaatsing en offerte inbegrepen in de prijs
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Lokale specialisten voor al uw smarthome-toestellen

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?