Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Installatie slimme apparaten

slimme apparaten

Maak nu een afspraak

In een smarthome zijn de apparaten, installaties en systemen ingesteld op het ritme van úw leven. Zo ontwikkelt u een huis waarin u veilig, energiezuinig en comfortabel in kan wonen.

Steeds meer Belgen besteden hun geld aan één of meerdere smarthome-apparaten in huis. Maar wanneer schakelt u hier nu het beste een specialist voor in? Er zijn een aantal vragen waar u toch even stil bij moet staan. Hoeveel kennis heeft u van domotica? Heeft u een groot project voor ogen waar een compleet plan voor nodig is? Beleeft u plezier aan het automatiseren van processen of heeft u tijd?

Als u op alle vragen nee hebt geantwoord, is het een goed idee om een domoticaspecialist in te schakelen. Hij installeert alles voor u en voorziet u ook nog eens van het beste advies.

Een domoticaspecialist installeert slimme apparaten bij u thuis en zorgt ervoor dat deze via uw netwerk met elkaar zijn verbonden. Zo kunnen de slimme apparaten met elkaar en met u communiceren.

De technieken die dit mogelijk maken, worden vaak domotica genoemd. Het resultaat is dan een smarthome. Maar wat gebeurt er nu precies? Een domoticaspecialist installeert bijvoorbeeld een slimme thermostaatslimme verlichtingeen slim beveiligingssysteem of slimme speakers die hij vervolgens met elkaar verbindt, als een groot ecosysteem. U kunt ook een deurbel met camera installeren zodat u op uw smartphone of tablet kunt zien wie er aanbelt.

Slimme thermostaat: de eerste stap richting een smarthome

Ontdek meer over slimme thermostaten, een goede eerste stap om domotica in uw huis te introduceren, in ons blogartikel. Hierin leggen we het verschil uit tussen ‘single zone’-thermostaten en ‘multi zone’-thermostaten. Ook het begrip geofencing heeft na dit artikel geen geheimen meer voor u.

Overtuigd? Vertrouw uw slimme toestellen toe aan de gekwalificeerde domoticaspecialisten van Ajusto.

Heeft u vragen?