Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

(Hang)wc plaatsen

Vanaf € 85,00 voor het eerste uur. Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Is uw wc aan vervanging toe of bent u niet meer tevreden over het toilet dat u nu heeft? Dan kunnen onze specialisten u helpen. Het plaatsen van een staand of hangend toilet is voor veel mensen lastig. Er zijn namelijk meerdere dingen waar u rekening mee moet houden. Zo moet het toilet bijvoorbeeld goed worden aangesloten op de bestaande vloer en alle leidingen (zoals de afvoeren en watertoevoer) moeten ook netjes worden weggewerkt onder de vloer of in de wanden. Daarnaast is er ook een verschil in techniek tussen staande en hangende wc’s. Dit is dus niet een klus die zomaar iedereen kan uitvoeren. Het is dan ook raadzaam om onze loodgieter in te schakelen.

Een hangtoilet installeren

Hangtoiletten zijn populair en hebben veel voordelen. Naast ruimtebesparing en stijl, vergemakkelijken zij ook het onderhoud.

Het plaatsen van een hangwc is echter geen sinecure. Het is dus beter om dit aan een gekwalificeerde professional toe te vertrouwen. Hij zal eerst de watertoevoer afsluiten en het reservoir loskoppelen vooraleer hij het bestaande toilet verwijdert. Daarna zal hij het frame 40 cm van de grond bevestigen en ervoor zorgen dat het helemaal recht staat. Vervolgens gaat hij de wc met de draadstangen aan de muur bevestigen. Zodra het frame bevestigd is, plaatst hij een wandpaneel en zorgt hij voor de laatste afwerkingen. Voor hij weggaat ruimt hij nog alles netjes op en kunt meteen van uw hangtoilet gebruikmaken.

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Erkende loodgieters bij u in de buurt

Onze klanten over ons

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?