Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Renovatie

renovatie wasbak plaatsen

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Heeft u problemen met uw toilet of last van een lekkende kraan? Of moeten er waterleidingen aangelegd worden in uw badkamer voor de nieuwe inloopdouche? Wilt u uw sanitair laten vervangen of plaatsen? Onze loodgieters kunnen u hier goed bij helpen. Zij zorgen ervoor dat uw douche, toilet, lavabo en ligbad correct geplaatst worden, dat de leidingen goed aansluiten en dat alles netjes wordt afgewerkt.

Renovatie van een badkamer

De badkamer is een plek waar u elke dag komt. Het is dan ook belangrijk dat u er zich goed voelt. Een kleine opknapbeurt of een volledige renovatie? In elk geval moet u de dingen in de juiste volgorde doen.

Voor de renovatie van uw badkamer zal u misschien een beroep moeten doen op verschillende vakmensen. Dat verklaart ook meteen waarom deze categorie niet alleen onder het tabblad loodgieter is opgenomen, maar ook onder het tabblad werken binnenshuis.

Maar wat doet een loodgieter nu precies? Hij demonteert en installeert uw sanitair. Hij zorgt er ook voor dat alle leidingen goed zijn aangesloten en controleert hun waterdichtheid. Sommige loodgieters hebben daarnaast de nodige vaardigheden om andere renovatiewerken uit te voeren. Als dit niet het geval is, wees gerust: wij hebben voor u de specialist die deze werkzaamheden aankan. Denk aan de lichtpunten: hier moeten we rekening houden met de soorten verlichting en de stopcontacten. Of wat zegt u van een fris laagje verf en nieuwe tegels naar keuze? In dit geval brengen wij u in contact met de juiste schilder of tegelzetter.

Vertrouw uw project toe aan Ajusto! Wij verzorgen de werken van A tot Z. Vermijd het gedoe. Ajusto stuurt u een specialist voor de renovatie van uw badkamer. Hij komt langs op de dag en het tijdstip dat u het beste uitkomt en maakt een vrijblijvende offerte op.

Heeft u vragen?