Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Waterleiding ontstoppen

Vanaf € 159,00

Maak nu een afspraak

Een verstopte waterleiding of afvoer in uw huis is zeer vervelend. Er zijn verschillende oorzaken: aangekoekt vet, verzakkingen, beschadigingen aan uw leidingen of een verouderd buizensysteem. En de gevolgen zijn natuurlijk aanzienlijk. Zo kunt u geen gebruik meer maken van uw toilet of lukt het doorspoelen niet meer zo goed. Ook kan het zijn dat u het water hoort borrelen in uw keuken, badkamer of toilet of dat u krijgt te maken met stankoverlast. Als u hier last van heeft, dan adviseren wij om niet langer te wachten en een specialist in te schakelen om uw waterleiding te ontstoppen. Onze loodgieters hebben hiervoor de juiste apparatuur en middelen.

Enkele goede tips

Ontstoppen kan op verschillende manieren. Een loodgieter gebruikt bijvoorbeeld meestal een manuele pomp of een schraper. Als dat niet volstaat, moet hij echter zijn toevlucht nemen tot bijtende producten die enkel te koop zijn bij professionele handelaars gespecialiseerd in loodgieterij. De hersteltijd varieert van 30 minuten tot 2 uur voor complexere problemen.

Wilt u uw leiding zelf proberen te ontstoppen? Vermijd dan in ieder geval producten die u in de supermarkt vindt en die zogezegd bedoeld zijn om te ontstoppen. Deze producten mogen dan wel nuttig zijn om preventief te gebruiken, maar beschadigen vaak uw leidingnet nog meer en verergeren het probleem. Maak dus geen overbodige kosten en schakel liever een bekwame loodgieter in met de nodige ervaring.

Stelt u vast dat niet alleen uw wc, maar ook uw douche of lavabo verstopt zijn, dan is de kans groot dat er een probleem is met de algemene afvoer van uw woning. Het ontstoppen kan in dat geval gebeuren met een vrachtwagen met hogedrukspoelapparaat indien er geen andere oplossing werd gevonden. De kosten die hieraan verbonden zijn, zijn wel veel groter.

Vertrouw op onze specialisten

Hebt u het zelf geprobeerd, maar geen wondermiddel gevonden? Vertrouw op een bekwame Ajusto-specialist die snel bij u ter plaatse komt zodat u opnieuw uw dagelijkse comfort terugvindt.

  • Verplaatsing en offerte inbegrepen in de prijs
  • Snelle interventie: kies de dag en het tijdstip die het beste bij u passen
  • Erkende loodgieters bij u in de buurt

Onze klanten over ons

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?