Word een Ajusto specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Douchegoot ontstoppen

Vanaf 159,00€

Maak nu een afspraak

U herkent een verstopte doucheafvoer meestal doordat het water blijft staan in uw douche of minder makkelijk weg loopt. In veel gevallen wordt de verstopping veroorzaakt door haren en zeepresten die zich mengen en ophopen. Heeft u een verstopping in een open inloopdouche. Dan kan het zijn dat bij een verstopping uw gehele badkamervloer en zelfs aangrenzende ruimtes onder water komt te staan. Als u geluk heeft, is het voldoende om uw sifon goed te kuisen. Als dat niet helpt of genoeg is, kunnen onze loodgieters met speciale apparatuur en hun ervaring uw douchegoot ontstoppen.

Enkele goede tips

Ontstoppen kan op verschillende manieren. De loodgieter gebruikt meestal een manuele pomp of een schraper. Als dat niet volstaat, moet hij echter zijn toevlucht nemen tot bijtende producten die enkel te koop zijn bij professionele vakmannen gespecialiseerd in loodgieterij.
De hersteltijd varieert van 30 minuten tot 2 uur voor complexere problemen.

Vermijd in ieder geval producten die u in de supermarkt vindt en die zogezegd bedoeld zijn om te ontstoppen. Deze producten mogen dan wel nuttig zijn om preventief te gebruiken, mogelijk beschadigen ze uw leidingnet nog meer en verergeren ze het probleem. Maak geen overbodige kosten en schakel liever een bekwame loodgieter in met de nodige ervaring met ontstopping.

Stelt u vast dat niet alleen uw wc, maar ook uw douche of wastafel verstopt zijn, dan is de kans groot dat er een probleem is met de algemene afvoer van uw woning. Het douchegoot ontstoppen kan in dat geval gebeuren met een vrachtwagen met hogedrukspoelapparaat indien er geen andere oplossing werd gevonden. De kosten die hieraan verbonden zijn, zijn wel veel groter.

Hebt u het zelf geprobeerd, maar geen wondermiddel gevonden ? Vertrouw op een bekwame Ajusto specialist die snel bij u ter plaatse komt zodat u opnieuw uw dagelijkse comfort terugvindt.

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-calendar.png
  • U kiest datum en tijdstip

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-worker.png
  • Lokale specialisten

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-trust.png
  • Waarborging betrouwbaarheid

Onze klanten over ons

2 kranen vervangen

star fullstar fullstar emptystar emptystar empty

Werk is ok uitgevoerd, prijsonderdelen relatief hoog en geen opvolging na klacht over veel te warm water die ineens boiler komt na de interventie.

Sven

Brussel

Lekkage douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Boek uw eigen specialist in 4 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

U wilt graag in uw huis iets laten herstellen, vervangen, installeren of onderhouden. Maak rechtstreeks een afspraak met onze specialist wanneer u dat wilt.

2

Onze specialist komt bij u langs

Onze gekwalificeerde specialist komt op de dag en tijdstip dat u gekozen heeft en voert het werk uit na uw akkoord op de offerte.

3

U betaalt achteraf

Zodra het werk voltooid is krijgt u per mail een factuur met een link waarmee u direct online kunt betalen.

4

U beoordeelt ons

Laat weten wat u van de specialist en van ons vindt zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.