Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Rapport vocht expertise

399,00€

Maak nu een afspraak

Als de lek zich achter uw muur bevindt, kan de bron vaak opgespoord worden door het meten van de relatieve vochtigheid op verschillende plaatsen op de muur. Dit doen ze door een vochtmeter tegen uw muur te houden die vervolgens de relatieve vochtwaarde meet. Waar de vochtigheid het hoogst is, bevindt zich in de meeste gevallen ook de oorzaak van de lek. Als de oorzaak eenmaal gevonden is, kunnen onze specialisten hun expertise en andere detectiemiddelen inzetten, zoals een ultrasoon- of infraroodcamera, rookgenerator, fluoresceïnetest, om een nauwkeurigere lekdetectie te doen. Zo kunnen ze de exacte locatie en aard van uw waterlek of vocht opsporen en herstellen zonder hak- en breekwerk te verrichten.

Ons aanbod

399€ (incl. 21% btw), expertiserapport inbegrepen. Voor dit soort dienstverlening is altijd een btw-tarief van 21% van toepassing. Als specifieke apparatuur nodig is om de expertise naar behoren uit te voeren, kan een prijstoeslag vereist zijn.

Inbegrepen in de prijs:
– Verplaatsing van de specialist
– Opsporing van de oorzaak van het vocht en lek met aangepast materiaal
– Geen overbodige afbraak
– Opstellen van een expertiserapport dat beantwoordt aan de vereisten van uw verzekering
– Het rapport wordt maximaal 5 werkdagen na ontvangst van de betaling naar u verzonden.
– Op uw verzoek kan de specialist 6 weken na de reparatie naar uw huis komen om zeker te zijn dat het probleem is opgelost. Dit indien u de werken met de specialist Ajusto heeft laten uitvoeren

Indien er werken nodig blijken om het probleem op te lossen, zullen deze worden opgenomen in een specifieke gratis offerte opgesteld door onze specialist.

Uw verzekering dekt vaak de kosten

De kosten voor het zoeken en opsporen van een lek of vocht worden vaak door uw verzekering gedekt, afhankelijk van het type dekking dat u gekozen heeft bij het afsluiten van uw verzekering. Vergeet dus niet te checken of de schade door uw verzekering wordt gedekt. Zo ja, houd er dan rekening mee dat volgens het algemene principe, de kosten die nodig zijn om de door het incident veroorzaakte schade te herstellen, door de verzekering worden gedekt. Dit omvat bijvoorbeeld het bepleisteren en schilderen van muren, het demonteren en opnieuw monteren van meubels, enz. De reparatie van de oorzaak van het incident is daarentegen voor uw rekening. Bijvoorbeeld de leiding waar de lek is ontstaan.

Neem altijd vooraf contact op met uw verzekering om de te volgen procedure te kennen. Weet ook dat je in sommige gevallen preventief kunt handelen in geval van nood.

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-calendar.png
  • U kiest datum en tijdstip

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-worker.png
  • Lokale specialisten

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-trust.png
  • Waarborging betrouwbaarheid

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lekkage douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektrisch werk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 4 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

U wilt graag in uw huis iets laten herstellen, vervangen, installeren of onderhouden. Maak rechtstreeks een afspraak met onze specialist wanneer u dat wilt.

2

Onze specialist komt bij u langs

Onze gekwalificeerde specialist komt op de dag en tijdstip dat u gekozen heeft en voert het werk uit na uw akkoord op de offerte.

3

U betaalt achteraf

Zodra het werk voltooid is krijgt u per mail een factuur met een link waarmee u direct online kunt betalen.

4

U beoordeelt ons

Laat weten wat u van de specialist en van ons vindt zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.