Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Opsporen vochtplekken

€ 399,00 – Onze offertes zijn gratis en we beginnen slechts aan de werken als u deze heeft gezien en goedgekeurd.
Wanneer onze specialist langskomt voor een herstelling, kan hij u daarentegen wel een forfaitair bedrag van € 50 aanrekenen als u de offerte, die ter plekke wordt opgesteld, weigert. Deze vergoeding dekt dan de verplaatsing en de tijd die hij nodig had om het probleem te diagnosticeren.

Maak nu een afspraak

Als het lek zich achter uw muur bevindt, kan de bron vaak opgespoord worden door de relatieve vochtigheid op verschillende plaatsen van de muur te meten. Onze specialisten gebruiken hiervoor een een vochtmeter, die ze tegen uw muur houden. Waar de vochtigheid het hoogst is, bevindt zich in de meeste gevallen de oorzaak van het lek.

Zodra de oorzaak gevonden is, kunnen onze specialisten aan het echte werk beginnen. Dan halen ze verschillende detectiemiddelen boven, zoals een ultrasoon- of infraroodcamera, rookgenerator, fluoresceïnetest, waarmee ze nauwkeurig de aard van het lek of de vochtplekken bepalen. Zo weten ze heel precies wat de situatie is en hoe ze die kunnen verhelpen, zonder dat ze ook maar iets moeten openbreken.

Ons aanbod

Voor € 399 (incl. 21% btw) sporen onze specialisten het lek of de vochtplekken op en stellen ze een verslag op. Voor dit soort dienstverlening is altijd een btw-tarief van 21% van toepassing. Als specifieke apparatuur nodig blijkt om de vaststelling naar behoren uit te voeren, kan een supplement worden gevraagd.

In deze prijs zit het volgende inbegrepen:
– Verplaatsing van de specialist
– Opsporing van de oorzaak van de vochtplekken of het lek met aangepast materiaal
– Geen onnodige afbraak
– Opstellen van een verslag dat beantwoordt aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij
– U ontvangt het verslag maximaal 5 werkdagen na ontvangst van de betaling
– Op uw verzoek kan de specialist 6 weken na de reparatie opnieuw naar uw huis komen om er zeker van te zijn dat het probleem is opgelost. Dit is wel enkel mogelijk als u de werken door een Ajusto-specialist hebt laten uitvoeren.

Indien er grote werken nodig blijken om het probleem op te lossen, stelt onze specialist gratis een aparte offerte op.

Uw verzekering dekt vaak de kosten

Uw verzekering dekt vaak de kosten voor het opsporen van een lek, afhankelijk van het soort verzekering dat u heeft afgesloten. Het kan dus zeker interessant zijn om u eens te informeren bij uw makelaar. Want als het zo is, dan worden ook de kosten die nodig zijn om de schade die het lek heeft veroorzaakt te herstellen, gedekt. Denk hierbij aan het bepleisteren en schilderen van muren, het demonteren en opnieuw monteren van meubels enz. De reparatie van de oorzaak van het lek is daarentegen voor eigen rekening, bijvoorbeeld het dichten van de lekkende leiding.

Neem vooraf altijd contact op met uw verzekeringsmaatschappij om te weten welke stappen u precies moet ondernemen. Weet ook dat u in sommige gevallen preventief mag handelen, bijvoorbeeld in geval van nood.

  • Verplaatsing, analyse zonder onnodige afbraak en expertiseverslag voor 399€
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Experts voor het opsporen van vocht in uw regio

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?