Word een Ajusto specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Lek Riool

Vanaf 85,00€ eerste uur

Maak nu een afspraak

We staan er vaak niet bij stil, maar achter plafond, schotten en vloer zit onze riolering netjes weggewerkt en verborgen voor het menselijk oog. Pas op het moment dat uw afvoer van uw wasbak, het toilet of douche niet meer goed doorloopt of u ruikt een wat vage of soms sterke, natte, muffe lucht (rioolstank), staan we weer stil bij het bestaan van de riolering.

Het verschil tussen een kapotte of een verstopte riolering is vaak moeilijk te herkennen. Heeft u last van regelmatig terugkerende verstoppingen, rioolstank, water in de kruipruimte of kelder of een totale verstopping in uw keuken en badkamer dan is er eerder sprake van een kapotte riolering dan een verstopte riolering. Heeft uw een lek in uw rioleering of is uw riool verstopft ? Schakel één van onze loodgieters bij u uit de buurt in. Zij zorgen ervoor dat uw riool lek of verstopte riolering verholpen wordt.

Uw verzekering dekt vaak de kosten

De kosten voor het zoeken en opsporen van een lek worden vaak door uw verzekering gedekt, afhankelijk van het type dekking dat u gekozen heeft bij het afsluiten van uw verzekering. Vergeet dus niet te checken of de schade door uw verzekering wordt gedekt. Zo ja, houd er dan rekening mee dat volgens het algemene principe, de kosten die nodig zijn om de door het incident veroorzaakte schade te herstellen, door de verzekering worden gedekt. Dit omvat bijvoorbeeld het bepleisteren en schilderen van muren, het demonteren en opnieuw monteren van meubels, enz. De reparatie van de oorzaak van het incident is daarentegen voor uw rekening. Bijvoorbeeld de leiding waar de lek is ontstaan.

Neem altijd vooraf contact op met uw verzekering om de te volgen procedure te kennen. Weet ook dat je in sommige gevallen preventief kunt handelen in geval van nood.

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-calendar.png
  • U kiest datum en tijdstip

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-worker.png
  • Lokale specialisten

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-trust.png
  • Waarborging betrouwbaarheid

Onze klanten over ons

Lekkage douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

2 kranen vervangen

star fullstar fullstar emptystar emptystar empty

Werk is ok uitgevoerd, prijsonderdelen relatief hoog en geen opvolging na klacht over veel te warm water die ineens boiler komt na de interventie.

Sven

Brussel

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Boek uw eigen specialist in 4 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

U wilt graag in uw huis iets laten herstellen, vervangen, installeren of onderhouden. Maak rechtstreeks een afspraak met onze specialist wanneer u dat wilt.

2

Onze specialist komt bij u langs

Onze gekwalificeerde specialist komt op de dag en tijdstip dat u gekozen heeft en voert het werk uit na uw akkoord op de offerte.

3

U betaalt achteraf

Zodra het werk voltooid is krijgt u per mail een factuur met een link waarmee u direct online kunt betalen.

4

U beoordeelt ons

Laat weten wat u van de specialist en van ons vindt zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.