Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Lek muur

Vanaf € 85,00 voor het eerste uur. Onze offertes zijn gratis en we beginnen slechts aan de werken als u deze heeft gezien en goedgekeurd.
Wanneer onze specialist langskomt voor een herstelling, kan hij u daarentegen wel een forfaitair bedrag van € 50 aanrekenen als u de offerte, die ter plekke wordt opgesteld, weigert. Deze vergoeding dekt dan de verplaatsing en de tijd die hij nodig had om het probleem te diagnosticeren.

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Een lek in de muur zit dikwijls goed verscholen. Het risico bij dit type vochtprobleem is dan ook dat u het niet snel opmerkt. Het lek wordt vaak pas duidelijk als de gevolgen goed zichtbaar zijn en er al veel schade is aangericht aan de muren. Toch zijn er een aantal signalen waar u op kunt letten: vocht- en schimmelplekken, loskomend behang en schilderwerk, condens op de ramen, een muffe geur of een plotse stijging in uw watergebruik. Als u dit ziet, doet u er goed aan om een specialist in te schakelen. Deze zal het lek in de muur dan opsporen en herstellen, terwijl hij het hak- en breekwerk en de schade zoveel mogelijk probeert te beperken.

Uw verzekering dekt vaak de kosten

Uw verzekering dekt vaak de kosten voor het opsporen van een lek, afhankelijk van het soort verzekering dat u heeft afgesloten. Het kan dus zeker interessant zijn om u eens te informeren bij uw makelaar. Want als het zo is, dan worden ook de kosten die nodig zijn om de schade die het lek heeft veroorzaakt te herstellen, gedekt. Denk hierbij aan het bepleisteren en schilderen van muren, het demonteren en opnieuw monteren van meubels enz. De reparatie van de oorzaak van het lek is daarentegen voor eigen rekening, bijvoorbeeld het dichten van de lekkende leiding.

Neem vooraf altijd contact op met uw verzekeringsmaatschappij om te weten welke stappen u precies moet ondernemen. Weet ook dat u in sommige gevallen preventief mag handelen, bijvoorbeeld in geval van nood.

  • Verplaatsing en offerte inbegrepen in de prijs
  • Snelle interventie: kies de dag en het tijdstip die het beste bij u passen
  • Erkende loodgieters bij u in de buurt

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?