Word een Ajusto specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Vellen – Snoeien – Rooien

Om te snoeien, bomen te vellen of stronken te rooien: maak een afspraak met een bekwame Specialist Ajusto in enkele muisklikken!

Vellen

Misschien hebt u in uw tuin een boom die oud of ziek is en is het nodig om deze te vellen. Of u wilt komaf maken met een boom die het licht uit uw tuin houdt. Let wel, in sommige gevallen hebt u een voorafgaande toelating nodig voor het vellen van een boom. U informeert zich dus best bij uw gemeente voor u tot actie overgaat.
Het vellen van een boom is geen sinecure. Het vraagt om een ervaren en bekwaam persoon die in alle veiligheid te werk gaat. Onze specialist Ajusto’s zijn uitgerust met kwaliteitsvol materiaal en vellen uw boom in één keer of stuk per stuk indien nodig. De specialist ruimt bovendien ook het houtafval op en/of maakt er brandhout van.

Maak nu een afspraak

Snoeien

U kunt ook een beroep doen op een specialist Ajusto om de kruin van een boom bij te snoeien, voor zachte of zware snoei of om uw haag te snoeien. Wat er ook moet gebeuren, onze bekwame en gecertificeerde specialisten zorgen voor net snoeiwerk in alle veiligheid. Ze ruimen bovendien het snoeiafval op zodat u niets meer hoeft te doen, buiten dan ten volle genieten van uw tuin.

Maak nu een afspraak

Rooien

Onze specialisten verwijderen snel en doeltreffend de stronken uit uw tuin met hun speciale rooigereedschap. Zodra de bomen gerooid zijn, kunt u makkelijk herbeplanten of nieuwe gazon aanleggen.
De knowhow en ervaring van onze specialisten garanderen u een correcte prijs, inclusief advies over de beste oplossingen.

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-calendar.png
  • U kiest datum en tijdstip

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-worker.png
  • Lokale specialisten

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-trust.png
  • Waarborging betrouwbaarheid

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lekkage douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

2 kranen vervangen

star fullstar fullstar emptystar emptystar empty

Werk is ok uitgevoerd, prijsonderdelen relatief hoog en geen opvolging na klacht over veel te warm water die ineens boiler komt na de interventie.

Sven

Brussel

Boek uw eigen specialist in 4 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

U wilt graag in uw huis iets laten herstellen, vervangen, installeren of onderhouden. Maak rechtstreeks een afspraak met onze specialist wanneer u dat wilt.

2

Onze specialist komt bij u langs

Onze gekwalificeerde specialist komt op de dag en tijdstip dat u gekozen heeft en voert het werk uit na uw akkoord op de offerte.

3

U betaalt achteraf

Zodra het werk voltooid is krijgt u per mail een factuur met een link waarmee u direct online kunt betalen.

4

U beoordeelt ons

Laat weten wat u van de specialist en van ons vindt zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.