Word een Ajusto specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Werken buiten huis

Al uw werken buiten huis worden door Ajusto met zorg uitgevoerd.

U zoekt iemand om uw bomen te snoeien, te vellen of te rooien, uw gevel, daklijst of terras schoon te maken, een omheining of tuinhuis te plaatsen, lampen te installeren, muren te schilderen of te bepleisteren?

Hoewel het weer in België niet altijd meezit, is niets aangenamer dan vanaf de eerste zonnestralen ten volle te genieten van uw tuin.
Geniet van een verfrissend glaasje tijdens een gezellige barbecue, maar denk er ook aan om uw tuin te trakteren op een welverdiende opfrisbeurt.

Uw bomen worden onder handen genomen

snooien

U wilt een boom vellen, uw haag snoeien of stronken rooien? Onze Specialisten Ajusto staan tot uw beschikking wanneer het u het best past voor uw werken buiten huis. Ze brengen bovendien al het materiaal mee dat nodig is om uw tuin weer helemaal op te knappen.

Schoonmaken

schoonmaken

Een grondig schoongemaakte gevel geeft uw woning meteen meer uitstraling. Een goed onderhouden daklijst vermijdt dan weer vaak heel wat problemen. En een stralend schoon terras zorgt ervoor dat u nog meer van de zomer kunt genieten.

Installatie

installatie

Uw omheining heeft haar beste tijd gehad of moet nodig worden vervangen? U wilt een tuinhuis plaatsen of uw bestaande exemplaar vervangen om uw tuingereedschap netjes te kunnen opbergen? U wilt uw tuin – letterlijk – in de spotlights zetten, maar dan wel in stijl? Maak dan snel een afspraak met uw Specialist Ajusto, die u met raad en daad zal bijstaan om uw tuin op te knappen.

En nog veel meer …

Vond u niet wat u zoekt in ons aanbod van diensten ?

Geen nood! Beschrijf in uw boeking welke karwei er geklaard moet worden. Wedden dat Ajusto de specialist vindt die u nodig hebt om uw werken buiten uw huis uit te voeren ?
Waar wacht u nog op ?