Word een Ajusto specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Frigo herstellen

Vanaf 97,00€ eerste uur

Een frigo heeft een belangrijke functie binnen het huishouden. En zoals de meeste witgoed apparaten is uw frigo dan ook een dure aanschaf. Op het moment dat u een frigo koopt, gaat u er ook vanuit dat uw koelkast jaren mee zal gaan. De meeste frigo’s gaan zo’n 15 tot 20 jaar mee. Toch zien we wel vaker dat als er een onderdeel stuk gaat, veel mensen gelijk denken dat dit het einde betekent van hun frigo. Uw frigo is geen apparaat dat een foutmelding geeft als er iets kapot gaat. Dat betekent simpelweg dat u meestal zelf op zoek gaat naar de oorzaak. Heeft u geen technisch inzicht, dan kunt u het herstellen van uw frigo beter uit handen geven. Maak een afspraak met onze specialist om het defecte onderdeel op te sporen en uw frigo te herstellen.

Prijs

De prijzen zijn afhankelijk van de werkuren die nodig zijn om de opdracht uit te voeren en van het benodigde materiaal. Uw Ajusto specialist zal u vragen zijn gedetailleerde offerte ter plaatse goed te keuren voor hij aan de slag gaat. De volgende uren worden gefactureerd aan 60,5€ incl. 21% btw. Daarbij komt ook nog het materiaal dat eventueel nodig is om de interventie uit te voeren. Wat er ook gebeurt, u komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan bij het ontvangen van de eindfactuur!

Houd er rekening mee dat een vast tarief van 50€ incl. 21% btw wordt meegeteld voor de diagnose als u de offerte van de specialist weigert omdat het bedrag van de herstelling te hoog lijkt of als het apparaat niet kan worden gerepareerd.

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-calendar.png
  • U kiest datum en tijdstip

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-worker.png
  • Lokale specialisten

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-trust.png
  • Waarborging betrouwbaarheid

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lekkage douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

2 kranen vervangen

star fullstar fullstar emptystar emptystar empty

Werk is ok uitgevoerd, prijsonderdelen relatief hoog en geen opvolging na klacht over veel te warm water die ineens boiler komt na de interventie.

Sven

Brussel

583

Boek uw eigen specialist in 4 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

U wilt graag in uw huis iets laten herstellen, vervangen, installeren of onderhouden. Maak rechtstreeks een afspraak met onze specialist wanneer u dat wilt.

2

Onze specialist komt bij u langs

Onze gekwalificeerde specialist komt op de dag en tijdstip dat u gekozen heeft en voert het werk uit na uw akkoord op de offerte.

3

U betaalt achteraf

Zodra het werk voltooid is krijgt u per mail een factuur met een link waarmee u direct online kunt betalen.

4

U beoordeelt ons

Laat weten wat u van de specialist en van ons vindt zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.