Word een Ajusto specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Grote Electro

grote electro

Onze specialisten herstellen uw grote huishoudtoestellen. Maak nu een afspraak met uw specialist in grote electro. Kies de dag en tijd dat u uitkomt! Of het nu gaat om een Miele, Kuppersbusch, Siemens, Smeg, Whirlpool, AEG, Samsung, Scholtes of een ander apparaat, onze specialist kan uw toestel tegen lagere kosten diagnosticeren en indien mogelijk herstellen.

Bijna iedere woning in België is voorzien van de nodige huishoudtoestellen. Denk maar aan toestellen zoals koelkasten, vaatwassers, wasmachines en droogkasten. Heeft u een herstelling nodig van één van uw toestellen? Of wilt u een apparaat laten aansluiten? Dan kunt u hiervoor onze grote electro specialisten inschakelen.

Prijs

De prijzen zijn afhankelijk van de werkuren die nodig zijn om de opdracht uit te voeren en van het benodigde materiaal. Uw Ajusto specialist zal u vragen zijn gedetailleerde offerte ter plaatse goed te keuren voor hij aan de slag gaat. De volgende uren worden gefactureerd aan 60,5€ incl. 21% btw. Daarbij komt ook nog het materiaal dat eventueel nodig is om de interventie uit te voeren. Wat er ook gebeurt, u komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan bij het ontvangen van de eindfactuur!

Houd er rekening mee dat een vast tarief van 50€ incl. 21% btw wordt meegeteld voor de diagnose als u de offerte van de specialist weigert omdat het bedrag van de herstelling te hoog lijkt of als het apparaat niet kan hersteld worden.

Werd een interventie niet naar behoren uitgevoerd? Indien nodig stuurt Ajusto opnieuw een specialist langs om een werk dat niet werd uitgevoerd zoals het hoort, te voltooien/corrigeren.

Geef uw postcode in. Kies de dag en het uur dat u past. Ajusto doet de rest. Bezorg ons zoveel mogelijk informatie over de gewenste interventie zodat uw specialist zo goed mogelijk voorbereid is wanneer hij bij u langskomt. Een foto zegt vaak veel meer dan een lange omschrijving!