Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Oven herstellen

Vanaf € 97,00 voor het eerste uur

Maak nu een afspraak

Moet uw oven hersteld worden? Kookt u in een gasoven of elektrische oven? Heeft u een conventionele, multifunctionele of pyrolyseoven? Is het een combi-stoomoven, een microgolfoven of een combi-microgolfoven? Wat voor model u ook heeft, een defect in uw oven is vervelend. In veel gevallen kan dit leiden tot ernstigere storingen.

Onze specialist zal eerst de oorzaak van de storing opsporen en het probleem correct identificeren. Bij een defect onderdeel, stelt hij vervolgens voor om het onderdeel te vervangen of herstellen, afhankelijk van het model van uw oven. Het probleem kan echter ook elektrisch zijn. Het kan dan gaan om een gesprongen zekering of een defecte driefasige aansluiting.

Doe een beroep op een gekwalificeerde professional die gespecialiseerd is in huishoudtoestellen. Hij zal ervoor zorgen dat alles weer correct en veilig werkt. De specialist stelt ter plaatse altijd een offerte op voor hij aan de klus begint. Als u deze aanvaardt, gaat hij meteen aan de slag. Indien er een onderdeel besteld moet worden, spreekt hij met u een nieuwe datum af om het werk te komen uitvoeren.

Is alles geregeld? Dan kunt u weer zorgeloos lekkere maaltijden bereiden voor uw hele gezin.

Prijs om uw oven te laten herstellen

De prijzen zijn afhankelijk van de werkuren die nodig zijn om de opdracht uit te voeren en van het benodigde materiaal.

Uw Ajusto-specialist stelt altijd eerst een gedetailleerde offerte op en gaat pas aan de slag wanneer u die goedkeurt.

Het eerste uur wordt gefactureerd aan € 97 incl. 21% btw en verplaatsingskosten. De volgende uren worden gefactureerd aan € 60,5 incl. 21% btw. Daarbovenop vermeldt de specialist in zijn offerte ook nog de prijs voor het materiaal dat eventueel nodig is om de interventie uit te voeren. Wat er ook gebeurt, u komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan wanneer u de eindfactuur ontvangt!

Houd er rekening mee dat een vast tarief van € 50 incl. 21% btw wordt aangerekend voor de diagnose als u de offerte van de specialist weigert, bijvoorbeeld omdat het bedrag van de herstelling te hoog blijkt of als het apparaat niet kan worden hersteld.

Specialisten in het herstellen van grote elektro

Of u nu uw oven, fornuis of kookplaat (elektrisch, multifunctioneel, inductie enz.), vaatwasmachine, wasmachine, droogkast, koelkast, diepvries of een ander huishoudapparaat wilt laten herstellen, Ajusto heeft de Pro die u zoekt. Onze vakmannen zijn specialisten in en gekwalificeerd voor reparaties aan grote elektro. Ze komen eerst langs voor een diagnose en stellen vervolgens een offerte op. Als uw huishoudtoestel kan worden hersteld, zal onze Pro onmiddellijk met de klus starten als hij over de nodige reservestukken beschikt. Indien deze eerst moeten worden besteld, zal hij een nieuwe afspraak met u plannen.

Onze specialisten herstellen enkel grote elektro. Ze komen dus niet tussen bij kleine huishoudelijke toestellen, zoals microgolfovens, koffiezetapparaten, broodroosters, strijkijzers, stofzuigers, dampkappen en andere kleine keukentoestellen. Jammer genoeg kunnen wij niets doen tegen de geplande slijtage van uw kleine toestellen.

  • Volledige analyse van uw toestel vanaf 50€
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Lokale specialisten in grote elektro

Onze klanten over ons

Reparatie wasmachine

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Beste, qua afspraken en dergelijke is alles perfect verlopen. Nu nog even wachten op het rapport van de keuringsdienst.

Ronak

Leuven

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?