Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Kookplaat aansluiten

Vanaf € 97,00 voor het eerste uur

Maak nu een afspraak

Heeft u een nieuwe keuken of bent u toe aan een nieuwe kookplaat? Dan moet u eerst kijken wat voor kookplaat u momenteel heeft. Dit is belangrijk omdat elke kookplaat een andere aansluiting heeft. Zo heeft u bij een inductie- en keramische kookplaat een driefasige aansluiting nodig. Dit geldt in ieder geval voor een kookplaat met minimaal vijf pitten. Bij een kookplaat met 4 pitten volstaat ook een eenfasige aansluiting. En net daarom is het bijvoorbeeld niet mogelijk om een keramische kookplaat aan te sluiten op een standaardgroep in uw zekeringkast. Bent u niet zeker wat u moet doen? Dan is het verstandig om de aansluiting door een erkende specialist in grote elektro te laten uitvoeren. Hij sluit alles veilig en correct voor u aan.

Prijs om uw kookplaat te laten aansluiten

De prijzen zijn afhankelijk van de werkuren die nodig zijn om de opdracht uit te voeren en van het benodigde materiaal.

Uw Ajusto-specialist stelt altijd eerst een gedetailleerde offerte op en gaat pas aan de slag wanneer u die goedkeurt.

Het eerste uur wordt gefactureerd aan € 97 incl. 21% btw en verplaatsingskosten. De volgende uren worden gefactureerd aan € 60,5 incl. 21% btw. Daarbovenop vermeldt de specialist in zijn offerte ook nog de prijs voor het materiaal dat eventueel nodig is om de interventie uit te voeren. Wat er ook gebeurt, u komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan wanneer u de eindfactuur ontvangt!

Houd er rekening mee dat een vast tarief van € 50 incl. 21% btw wordt aangerekend voor de diagnose als u de offerte van de specialist weigert, bijvoorbeeld omdat het bedrag van de herstelling te hoog blijkt of als het apparaat niet kan worden hersteld.

Specialisten in het herstellen van grote elektro

Of u nu uw oven, fornuis of kookplaat (elektrisch, multifunctioneel, inductie enz.), vaatwasmachine, wasmachine, droogkast, koelkast, diepvries of een ander huishoudapparaat wilt laten herstellen, Ajusto heeft de Pro die u zoekt. Onze vakmannen zijn specialisten in en gekwalificeerd voor reparaties aan grote elektro. Ze komen eerst langs voor een diagnose en stellen vervolgens een offerte op. Als uw huishoudtoestel kan worden hersteld, zal onze Pro onmiddellijk met de klus starten als hij over de nodige reservestukken beschikt. Indien deze eerst moeten worden besteld, zal hij een nieuwe afspraak met u plannen.

Onze specialisten herstellen enkel grote elektro. Ze komen dus niet tussen bij kleine huishoudelijke toestellen, zoals microgolfovens, koffiezetapparaten, broodroosters, strijkijzers, stofzuigers, dampkappen en andere kleine keukentoestellen. Jammer genoeg kunnen wij niets doen tegen de geplande slijtage van uw kleine toestellen.

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Lokale specialisten in grote elektro

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?