Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Kookplaat aansluiten

Vanaf € 97,00 voor het eerste uur

Maak nu een afspraak

Heeft u een nieuwe keuken of bent u toe aan een nieuwe kookplaat? Dan moet u eerst eens kijken wat voor kookplaat u momenteel heeft. Dit is belangrijk omdat elke kookplaat een andere aansluiting heeft. Zo heeft u bij een inductie- en keramische kookplaat een driefasenaansluiting nodig. Dit geldt in ieder geval voor een kookplaat met minimaal vijf pitten. Bij een kookplaat met 4 pitten volstaat ook een éénfasenaansluiting. En net daarom is het bijvoorbeeld niet mogelijk om een keramische kookplaat aan te sluiten op een standaardgroep in uw zekeringkast. Bent u niet zeker wat u moet doen? Dan is het verstandig om de aansluiting door een erkende grote elektro specialist te laten uitvoeren. Hij sluit alles veilig en goed voor u aan.

Prijs om uw kookplaat aan te laten sluiten

De prijzen zijn afhankelijk van de werkuren die nodig zijn om de opdracht uit te voeren en van het benodigde materiaal.

Uw Ajusto-specialist stelt altijd eerst een gedetailleerde offerte op en gaat pas aan de slag wanneer u die goedkeurt.

Het eerste uur wordt gefactureerd aan € 97 incl. 21% btw en verplaatsingskosten. De volgende uren worden gefactureerd aan € 60,5 incl. 21% btw. Daarbovenop vermeldt de specialist in zijn offerte ook nog de prijs voor het materiaal dat eventueel nodig is om de interventie uit te voeren. Wat er ook gebeurt, u komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan bij het ontvangen van de eindfactuur!

Houd er rekening mee dat een vast tarief van € 50 incl. 21% btw wordt meegeteld voor de diagnose als u de offerte van de specialist weigert, bijvoorbeeld omdat het bedrag van de herstelling te hoog lijkt of als het apparaat niet kan hersteld worden.

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?