Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Vaatwasser herstellen

Vanaf € 97,00 voor het eerste uur

Maak nu een afspraak

Alle huishoudapparaten zoals uw vaatwasser, wasmachine, droogkast of frigo zijn duurzame apparaten en gaan meestal niet zo heel snel kapot. Vaak hebben ze ook een aanzienlijk lange garantieperiode. Gaat uw vaatwasser kapot binnen uw garantieperiode? Dan doet u er goed aan om contact op te nemen met de fabrikant of de winkel waar u de vaatwasmachine heeft gekocht. Zij herstellen of vervangen uw vaatwasser kosteloos. Valt hij buiten uw garantie en bent u niet zo technisch of heeft u geen zin of tijd om zelf uw vaatwasser te repareren? Dan is het een goed idee om een specialist te laten komen. Problemen met uw huishoudapparaten zijn altijd vervelend en vragen vaak om een snelle oplossing. Onze ervaren grote elektro specialisten helpen u dan ook graag.

Prijs om uw vaatwasser te laten herstellen

De prijzen zijn afhankelijk van de werkuren die nodig zijn om de opdracht uit te voeren en van het benodigde materiaal.

Uw Ajusto-specialist stelt altijd eerst een gedetailleerde offerte op en gaat pas aan de slag wanneer u die goedkeurt.

Het eerste uur wordt gefactureerd aan € 97 incl. 21% btw en verplaatsingskosten. De volgende uren worden gefactureerd aan € 60,5 incl. 21% btw. Daarbovenop vermeldt de specialist in zijn offerte ook nog de prijs voor het materiaal dat eventueel nodig is om de interventie uit te voeren. Wat er ook gebeurt, u komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan bij het ontvangen van de eindfactuur!

Houd er rekening mee dat een vast tarief van € 50 incl. 21% btw wordt meegeteld voor de diagnose als u de offerte van de specialist weigert, bijvoorbeeld omdat het bedrag van de herstelling te hoog lijkt of als het apparaat niet kan hersteld worden.

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?