Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Kookplaat herstellen

Vanaf € 97,00 voor het eerste uur

Maak nu een afspraak

Moet uw kookplaat hersteld worden? Kookt u op gas of op elektrische, vitrokeramische of inductiekookplaat? Wat voor model u ook heeft, een defect aan uw kookplaat is problematisch. In veel gevallen kan dit leiden tot ernstigere storingen.

Onze specialist zal eerst de oorzaak van de storing opsporen om het probleem correct te identificeren. Bij een defect onderdeel, stelt hij vervolgens voor om het onderdeel te vervangen of herstellen, afhankelijk van het model van uw kookplaat. Het probleem kan echter ook elektrisch zijn. Het kan dan gaan om een gesprongen zekering of een defecte driefasige aansluiting.

Doe een beroep op een gekwalificeerde professional die gespecialiseerd is in huishoudtoestellen. Hij zal ervoor zorgen dat alles weer correct en veilig werkt. De specialist stelt ter plaatse altijd een offerte op voor hij aan de werkzaamheden begint. Als u dit aanvaardt, gaat hij dadelijk aan de slag. Indien er een onderdeel besteld moet worden, spreekt hij met u een datum af om het werk te komen uitvoeren.

Is alles geregeld? Dan kan u uw potten en pannen weer tevoorschijn halen en lekkere maaltijden bereiden voor het hele gezin.

Prijs om uw kookplaat te laten herstellen

De prijzen zijn afhankelijk van de werkuren die nodig zijn om de opdracht uit te voeren en van het benodigde materiaal.

Uw Ajusto-specialist stelt altijd eerst een gedetailleerde offerte op en gaat pas aan de slag wanneer u die goedkeurt.

Het eerste uur wordt gefactureerd aan € 97 incl. 21% btw en verplaatsingskosten. De volgende uren worden gefactureerd aan € 60,5 incl. 21% btw. Daarbovenop vermeldt de specialist in zijn offerte ook nog de prijs voor het materiaal dat eventueel nodig is om de interventie uit te voeren. Wat er ook gebeurt, u komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan bij het ontvangen van de eindfactuur!

Houd er rekening mee dat een vast tarief van € 50 incl. 21% btw wordt meegeteld voor de diagnose als u de offerte van de specialist weigert, bijvoorbeeld omdat het bedrag van de herstelling te hoog lijkt of als het apparaat niet kan hersteld worden.

Onze klanten over ons

Reparatie wasmachine

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Beste, qua afspraken en dergelijke is alles perfect verlopen. Nu nog even wachten op het rapport van de keuringsdienst.

Ronak

Leuven

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektrisch werk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?