Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Grote electro herstellen

grote electro

Maak nu een afspraak

Onze specialisten herstellen uw grote huishoudtoestellen. Maak nu een afspraak met uw specialist in grote electro. Kies de dag en het tijdstip die u uitkomen! Of het nu gaat om een Miele, Kuppersbusch, Siemens, Smeg, Whirlpool, AEG, Samsung, Scholtes of een ander apparaat, onze specialist kan uw toestel voor een schappelijke prijs diagnosticeren en indien mogelijk herstellen.

Bijna iedere woning in België is voorzien van de nodige huishoudtoestellen. Denk maar aan toestellen zoals koelkasten, vaatwassers, wasmachines en droogkasten. Heeft u een herstelling nodig van een van uw toestellen? Of wilt u een apparaat laten aansluiten? Dan kunt u hiervoor onze specialisten in grote electro inschakelen.

Prijs

De prijzen zijn afhankelijk van de werkuren die nodig zijn om de opdracht uit te voeren en van het benodigde materiaal.

Uw Ajusto-specialist stelt altijd eerst een gedetailleerde offerte op en gaat pas aan de slag wanneer u die goedkeurt.

Het eerste uur wordt gefactureerd aan € 97 incl. 21% btw en verplaatsingskosten. De volgende uren worden gefactureerd aan € 60,5 incl. 21% btw. Daarbovenop vermeldt de specialist in zijn offerte ook nog de prijs voor het materiaal dat eventueel nodig is om de interventie uit te voeren. Wat er ook gebeurt, u komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan bij het ontvangen van de eindfactuur!

Houd er rekening mee dat een vast tarief van € 50 incl. 21% btw wordt meegeteld voor de diagnose als u de offerte van de specialist weigert, bijvoorbeeld omdat het bedrag van de herstelling te hoog lijkt of als het apparaat niet kan hersteld worden.

Werd een interventie niet naar behoren uitgevoerd? Indien nodig stuurt Ajusto nieuwe specialist die de werken dan voltooit of corrigeert.

Maak nu snel eenvoudig een afspraak online! U hoeft enkel uw postcode in te geven en kunt zelf de dag en het uur uitkiezen die passen voor u. Ajusto doet de rest. Bezorg ons zoveel mogelijk informatie over de gewenste interventie, zodat uw specialist zo goed mogelijk voorbereid is wanneer hij bij u langskomt. Een foto zegt namelijk veel meer dan woorden!