Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

(Tuin)verlichting plaatsen

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen

Maak nu een afspraak

De variaties in wat u allemaal kunt doen met uw binnen- of buitenverlichting zijn tegenwoordig eindeloos. Als er iets is wat is veranderd in de loop der jaren, is het wel de manier waarop we ons huis verlichten. Bent u toe aan nieuwe inbouwspots of wandverlichting? Of wilt u buiten bijvoorbeeld aan de slag met tuinverlichting? Wat voor lichtplan u ook heeft, onze ervaren elektriciens kunnen u helpen om uw verlichting correct aan te sluiten.

Slimme verlichting plaatsen

Met slimme verlichting bedient u uw lampen vanaf de zetel met uw smartphone of tablet. U kunt uw slimme verlichting ook heel eenvoudig laten samenwerken met andere domotica in huis. Hoewel het allemaal heel technisch klinkt, valt dat in de praktijk goed mee. De installatie van slimme verlichting is bij de meeste merken (Philips Hue, Osram, Innr) redelijk eenvoudig. Het enige wat u nodig heeft is een router (wifi), een basisstation van het merk (bijvoorbeeld een Philips Hue bridge) en een slimme lamp. Heeft u toch hulp nodig en wilt u uw slimme verlichting verbinden met uw andere slimme apparaten? Maak dan een afspraak met een domoticaspecialist bij u in de buurt.

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektrisch werk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?