Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Stroompanne

Vanaf € 85,00 voor het eerste uur. Onze offertes zijn gratis en we beginnen slechts aan de werken als u deze heeft gezien en goedgekeurd.
Wanneer onze specialist langskomt voor een herstelling, kan hij u daarentegen wel een forfaitair bedrag van € 50 aanrekenen als u de offerte, die ter plekke wordt opgesteld, weigert. Deze vergoeding dekt dan de verplaatsing en de tijd die hij nodig had om het probleem te diagnosticeren.

Maak nu een afspraak

Een stroompanne? U komt thuis en de lichten werken niet meer. Wat een ramp. De koelkast en de vriezer staan stil met alle gevolgen van dien. En met uw elektrische kookplaat moet u alvast niet rekenen op een heerlijk diner. Kortom, u zult snel begrepen hebben dat u dringend een professionele elektricien moet inschakelen om de stroomstoring snel op te lossen.

De oorzaak van de storing opsporen en herstellen

Stroompanne kan in iedere woning voorkomen. Meestal wordt een stroompanne veroorzaakt door een defect in een elektrisch apparaat, maar het kan ook gebeuren dat er een kortsluiting is in uw elektrische installatie zelf.

Kortom, er zijn verschillende oorzaken. Dat maakt het voor de meeste mensen bijzonder lastig om zelf op te lossen. Bij een veilige zekering- en groepenkast wordt de elektriciteit bij een kortsluiting meteen uitgeschakeld. Het is dan belangrijk om het defecte apparaat of lichtpunt te zoeken.

Heeft u te maken met stroompanne in uw woning en weet u niet hoe u die kunt verhelpen? Onze elektriciens helpen u graag bij het oplossen van uw stroompanne.

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektrisch werk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?