Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Stroompanne

Vanaf € 85,00 voor het eerste uur. Onze offertes zijn gratis en we beginnen slechts aan de werken als u deze heeft gezien en goedgekeurd. Wanneer onze specialist langskomt voor een herstelling, kan hij u daarentegen wel een forfaitair bedrag van € 50 aanrekenen als u de offerte, die ter plekke wordt opgesteld, weigert. Deze vergoeding dekt dan de verplaatsing en de tijd die hij nodig had om het probleem te diagnosticeren.

Maak nu een afspraak

U komt thuis en de lichten werken niet meer. Een regelrechte ramp! De koelkast en de vriezer staan stil, met alle gevolgen van dien. En met uw elektrische kookplaat hoeft u ook niet meer te rekenen op een heerlijk diner. Kortom, u zult snel begrijpen dat u dringend een professionele elektricien moet inschakelen om de stroomstoring snel weer op te lossen.

De oorzaak van de storing opsporen en herstellen

Een stroompanne kan in iedere woning voorkomen. Meestal wordt een stroompanne veroorzaakt door een defect in een elektrisch apparaat, maar het kan ook gebeuren dat er kortsluiting is in uw elektrische installatie zelf.

Kortom, er zijn verschillende oorzaken. Dat maakt het voor de meeste mensen bijzonder lastig om het probleem zelf op te lossen. Bij een veilige zekeringkast wordt de elektriciteit bij kortsluiting meteen uitgeschakeld. Zodra alles uit is, is het belangrijk het toestel of lichtpunt op te sporen dat de panne veroorzaakt heeft. Pas dan kan het probleem hersteld worden.

Heeft u te maken met een stroompanne in uw woning en weet u niet hoe u die kunt verhelpen? Onze elektriciens helpen u graag bij het oplossen van uw stroompanne. Waar ze ook mee te maken krijgen – het plaatsen van elektrische toestellen, het installeren van een elektrische verwarming, het aansluiten van stopcontacten, de bekabeling, de aarding, zekeringen, differentieelschakelaars, gewone schakelaars, laagspanning, het elektrische circuit, domotica, elektrische diagnoses of het gelijkvormig maken van uw installaties – uw elektrische installatie heeft geen geheimen voor onze gekwalificeerde elektriciens.

Een gelijkvormige installatie

Soms ontstaan er problemen doordat uw elektrische installatie niet helemaal aan de geldende normen voldoet.

In dat geval kan onze ervaren elektricien nagaan of uw installatie aan de wetgeving voldoet en deze meteen ook gelijkvormig maken. Hij stelt een eendraadschema op en laat deze door een erkende instantie certificeren. Wanneer er meerdere werken nodig zijn om uw installatie gelijkvormig te maken (aarding, aansluiten van de schakelaars, bekabeling van de zekeringkast, aansluiten van de zekeringen, aansluiten van stopcontacten enz.), zal onze specialist steeds een offerte opstellen. Hij begint nooit aan de werken voordat u deze hebt goedgekeurd.

Wist u trouwens dat u wettelijk verplicht bent om uw elektrische installatie te laten keuren? Deze verplichting dient twee doelen. Eerst en vooral wordt er nagegaan of uw elektrische installatie gelijkvormig is en dus aan het Algemeen Reglement op de elektrische installaties (AREI) voldoet. Ten tweede toont u kopers met een keuringsattest dat uw huis aan de wetgeving voldoet. Zorg ervoor dat alles gecontroleerd wordt en in de regel wordt gesteld om uw elektrische installatie correct en veilig te kunnen gebruiken.

  • Verplaatsing en offerte inbegrepen in de prijs
  • Snelle interventie: kies de dag en het tijdstip die het beste bij u passen
  • Erkende elektriciens bij u in de buurt

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?