Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Stopcontact aansluiten

Vanaf € 85,00 voor het eerste uur. Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Wilt u een stopcontact aansluiten in de woonkamer, keuken, badkamer of op een andere plek in uw woning? Meestal is het niet zo moeilijk om zelf een stopcontact te vervangen en aan te sluiten. Een bestaand stopcontact verplaatsen is daarentegen wel al een pak moeilijker, zeker als ook de bedrading mee verplaatst moet worden. Let dus altijd goed op: om elektrocutie te vermijden, is het uiterst belangrijk dat u eerst alle spanning van de bedrading haalt voor u begint te klussen. Sluit dus zeker alle stroomtoevoer af voor u begint.

Als u een stopcontact wilt plaatsen of verplaatsen, is het altijd aangeraden om een beroep te doen op een ervaren elektricien die vertrouwd is met allerlei soorten elektrische installaties en de strikte veiligheidsnormen.

De verschillende stappen om een stopcontact aan te sluiten

Onze elektricien gaat steeds in fases te werk. Voor hij begint, schakelt hij allereerst de stroom uit (de hoofdzekering). Dat is gezond verstand. Vervolgens haalt hij een voltmeter boven en controleert hij of het stopcontact wel degelijk spanningsloos is. Zodra alles veilig is, begint hij aan het echte werk.

Eerst trekt hij een schede met drie elektrische draden. De blauwe draad komt overeen met de nuldraad, de rode draad met de fasedraad en de geelgroene draad met de aardedraad. Deze sluit hij aan volgens kleur. Daarna bevestigt hij de wandcontactdoos aan de inbouwdoos met schroeven. Ten slotte klit hij de afdekplaat op de contactdoos vast. Het enige wat hij dan nog hoeft te doen, is de stroom weer aanzetten en controleren of alles goed werkt.

Een Ajusto-elektricien voor al uw elektriciteitswerken

Wilt u elektriciteitswerken laten uitvoeren? Dan kunt u rekenen op een Ajusto-elektricien. Hij stelt met plezier een gratis offerte voor u op. U kunt onze gekwalificeerde vakmannen inschakelen voor kleine elektriciteitswerken zoals de installatie van een stopcontact of verlichting, maar ook voor grotere werken kunt u vertrouwen op onze expertise. Denk aan werken aan uw elektrische installatie, het vervangen of uitbreiden van uw zekeringkast, of de bekabeling.

Waar ze ook mee te maken krijgen – het plaatsen van elektrische toestellen, het installeren van een elektrische verwarming, het aansluiten van stopcontacten, de bekabeling, de aarding, zekeringen, differentieelschakelaars, gewone schakelaars, laagspanning, het elektrische circuit, domotica, elektrische diagnoses of het gelijkvormig maken van uw installaties – uw elektrische installatie heeft geen geheimen voor onze gekwalificeerde elektriciens.

 

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Erkende elektriciens bij u in de buurt

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?