Word een Ajusto specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Stopcontact aansluiten

Vanaf 85,00€ eerste uur

Maak nu een afspraak

Wilt u een stopcontact aansluiten in de woonkamer, keuken, badkamer of op een andere plek in uw woning? Dan is het relatief eenvoudig om zelf een stopcontact te vervangen en aan te sluiten. Een stopcontact verplaatsen en aansluiten, is dan wellicht wat lastiger mits de bedrading al getrokken is. Om uw veiligheid te garanderen, is het van groot belang dat er geen spanning meer op de bedrading staat als u het stopcontact zelf wilt aansluiten. Let dus goed op dat alle stroomtoevoer is afgesloten voor u begint met aansluiten. Mocht u uw stopcontact(en) willen verplaatsen en aanleggen. Dan kunt u dit beter laten uitvoeren door een professionele elektricien.

Verschillende stappen om een stopcontact aan te sluiten

Onze elektricien gaat in fases werken. Natuurlijk, voordat hij zelfs maar begint, zal hij de stroom uitschakelen. Dat is gezond verstand! Hij controleert of het betrokken stopcontact wel spanningsloos is. Hiervoor gebruikt hij een voltmeter. Als dat eenmaal gebeurd is, kan hij de andere stappen uitvoeren.

Hij begint met het trekken van een schede bestaande uit drie elektrische draden. De blauwe draad komt overeen met de nul leider, de rode draad met de fase en de groene en gele draad met de aarde. Vervolgens sluit hij de draden aan volgens hun kleur. Daarna bevestigt hij de wandcontactdoos in de inbouwdoos met schroeven. Ten slotte, wordt de afdekplaat op de sokhouder vastgeklikt. Het enige wat hij nog hoeft te doen is de stroom weer aanzetten en controleren of alles goed werkt.

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-calendar.png
  • U kiest datum en tijdstip

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-worker.png
  • Lokale specialisten

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-trust.png
  • Waarborging betrouwbaarheid

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lekkage douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

2 kranen vervangen

star fullstar fullstar emptystar emptystar empty

Werk is ok uitgevoerd, prijsonderdelen relatief hoog en geen opvolging na klacht over veel te warm water die ineens boiler komt na de interventie.

Sven

Brussel

Boek uw eigen specialist in 4 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

U wilt graag in uw huis iets laten herstellen, vervangen, installeren of onderhouden. Maak rechtstreeks een afspraak met onze specialist wanneer u dat wilt.

2

Onze specialist komt bij u langs

Onze gekwalificeerde specialist komt op de dag en tijdstip dat u gekozen heeft en voert het werk uit na uw akkoord op de offerte.

3

U betaalt achteraf

Zodra het werk voltooid is krijgt u per mail een factuur met een link waarmee u direct online kunt betalen.

4

U beoordeelt ons

Laat weten wat u van de specialist en van ons vindt zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.