Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Stopcontact aansluiten

Vanaf € 85,00 voor het eerste uur. Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Maak nu een afspraak

Wilt u een stopcontact aansluiten in de woonkamer, keuken, badkamer of op een andere plek in uw woning? Meestal is het niet zo moeilijk om zelf een stopcontact te plaatsen en aan te sluiten. Let wel steeds goed op: het is uiterst belangrijk dat u voor uw eigen veiligheid eerst alle spanning van de bedrading haalt voor u begint te klussen. Sluit dus zeker alle stroomtoevoer af voor u begint.

Wilt u graag een bestaand stopcontact verplaatsen? Dat is al iets moeilijker, zeker als ook de bedrading meer verplaatst moet worden. In dat geval rekent u beter op een professionele elektricien.

Verschillende stappen om een stopcontact aan te sluiten

Onze elektricien gaat in fases werken. Voor hij begint, schakelt hij natuurlijk allereerst de stroom uit. Dat is gezond verstand! Vervolgens haalt hij een voltmeter boven en controleert hij of het stopcontact wel degelijk spanningsloos is. Zodra alles veilig is, kan hij aan het echte werk beginnen.

Eerst trekt hij een schede met drie elektrische draden. De blauwe draad komt overeen met de nuldraad, de rode draad met de fasedraad en de geelgroene draad met de aardedraad. Vervolgens sluit hij de draden aan volgens hun kleur. Daarna bevestigt hij de wandcontactdoos in de inbouwdoos met schroeven. Ten slotte klit hij de afdekplaat op de contactdoos vast. Het enige wat hij dan nog hoeft te doen, is de stroom weer aanzetten en controleren of alles goed werkt.

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektrisch werk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?