Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Parlofoon vervangen

Vanaf € 85,00 voor het eerste uur. Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Van parlofonen tot videofonen

De parlofoon heeft een enorme modernisering doorgemaakt. Heel wat mensen richten zich dan ook tot dit toestel voor meer comfort, luxe en een gevoel van veiligheid.

Is uw parlofoon toe aan vervanging? Dan is het misschien een goed idee om eens na te denken over een videofoon. Het verschil tussen een parlofoon en videofoon is dat er bij een videofoon een camera aanwezig is. Zo kunt u de gehele omgeving waarnemen en zien wie er voor uw deur staat.

Heeft u hulp nodig bij het vervangen en aansluiten van uw parlofoon of videofoon? Vertrouw de installatie toe aan een ervaren Ajusto-elektricien.

Uw slimme deurbel geïnstalleerd door een specialist

Wilt u graag overschakelen op een aangesloten videofoon of een slimme deurbel? Wij kunnen u adviseren en de verschillende modellen toelichten. Zo kunt u met een gerust hart voor het beste product kiezen.

Maar waar moet u dan op letten? Ten eerste kunnen de beeld- en klankkwaliteit verschillen. Sommige modellen staan een afzonderlijke bel of verschillende melodieën toe. Afhankelijk van het model kunnen ze ook via kabel of wifi aangesloten worden.

Zodra u uw keuze gemaakt heeft en het product heeft aangeschaft, komt onze domoticaspecialist het graag voor u installeren.

Wat kan onze Ajusto-elektricien voor u doen?

Wilt u elektriciteitswerken laten uitvoeren? Dan kunt u rekenen op een Ajusto-elektricien. Hij stelt met plezier een gratis offerte voor u op. U kunt onze gekwalificeerde vakmannen inschakelen voor kleine elektriciteitswerken zoals de installatie van een stopcontact of verlichting, maar ook voor grotere werken kunt u vertrouwen op onze expertise. Denk aan werken aan uw elektrische installatie, het vervangen of uitbreiden van uw zekeringkast, of de bekabeling. Waar ze ook mee te maken krijgen – het plaatsen van elektrische toestellen, het installeren van een elektrische verwarming, het aansluiten van stopcontacten, de bekabeling, de aarding, zekeringen, differentieelschakelaars, gewone schakelaars, laagspanning, het elektrische circuit, domotica, elektrische diagnoses of het gelijkvormig maken van uw installaties – uw elektrische installatie heeft geen geheimen voor onze gekwalificeerde elektriciens.

De Ajusto-specialist is geen zondagse klusser. Hij bewaakt nauwlettend de kwaliteit van zijn werk, zodat u nog lang kunt genieten van uw toestellen. Hij werkt netjes, in alle veiligheid en houdt zich steeds aan de geldende normen.

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Erkende elektriciens bij u in de buurt

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?