Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Andere elektriciteitswerken

Heeft u niet gevonden wat u zocht op onze website? Misschien heeft u een bepaald project of een specifieke reparatie in gedachten? De kans is groot dat een van onze 200 specialisten u kan helpen. In ieder geval hebt u niets te verliezen wanneer u een afspraak maakt op onze site, want het is volledig gratis.

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Eenvoud en tijdwinst

Maak een afspraak en kies het soort werken dat u nodig heeft. Vaak gaat het om de reparatie, installatie of het onderhoud van een apparaat. Vervolgens komt onze specialist bij u thuis binnen het tijdvak van twee uur dat u zelf gekozen heeft. Het is dus niet nodig om een dagje vrij te nemen en u zit ook niet thuis vast terwijl u wacht tot de technicus komt.

Vooraf bekende prijzen

Eenmaal ter plaatse zal uw specialist een gratis offerte opstellen en deze ter goedkeuring aan u voorleggen. De offerte komt altijd overeen met uw factuur. Zo bent u er zeker van dat u aan het einde van de werkzaamheden geen onaangename verrassingen op uw eindfactuur krijgt. U hoeft u dus geen zorgen te maken, want onze prijzen zijn vooraf bekend. Als u de prijsofferte accepteert, zal de technicus het werk onmiddellijk uitvoeren als hij over het benodigde materiaal beschikt. Als een bepaald onderdeel moet worden besteld, zal hij een nieuwe afspraak met u maken om het werk uit te voeren.

Zodra het werk is voltooid, zal de specialist u uitnodigen om de factuur onmiddellijk ter plaatse te betalen. Hoe precies? We sturen de factuur meteen per e-mail naar u op. In deze e-mail vindt u een link waarmee u het factuurbedrag met uw bankkaart op onze beveiligde website kunt betalen.

De Ajusto-belofte

Is uw interventie niet volgens de regels van de kunst verlopen? Geen zorgen, Ajusto laat dezelfde Pro of een andere Pro terugkomen om het probleem op te lossen, op voorwaarde natuurlijk dat het probleem gegrond is en u de factuur betaald heeft. Dat is onze vertrouwensbelofte bij Ajusto.

Een Ajusto-elektricien voor al uw elektriciteitswerken

Wilt u elektriciteitswerken laten uitvoeren? Dan kunt u rekenen op een Ajusto-elektricien. Hij stelt met plezier een gratis offerte voor u op. U kunt onze gekwalificeerde vakmannen inschakelen voor kleine elektriciteitswerken zoals de installatie van een stopcontact of verlichting, maar ook voor grotere werken kunt u vertrouwen op onze expertise. Denk aan werken aan uw elektrische installatie, het vervangen of uitbreiden van uw zekeringkast, of de bekabeling.

Waar ze ook mee te maken krijgen – het plaatsen van elektrische toestellen, het installeren van een elektrische verwarming, het aansluiten van stopcontacten, de bekabeling, de aarding, zekeringen, differentieelschakelaars, gewone schakelaars, laagspanning, het elektrische circuit, domotica, elektrische diagnoses of het gelijkvormig maken van uw installaties – uw elektrische installatie heeft geen geheimen voor onze gekwalificeerde elektriciens.

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Erkende elektriciens bij u in de buurt

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?