Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Kleine elektriciteitswerken

kleine elektriciteitswerken

Maak nu een afspraak

Onder kleine elektriciteitswerken verstaan we algemene werken rond uw elektriciteitsinstallatie. Het gaat dan meestal om allerlei aansluitingen, herstellingen en installaties. Werkt uw stopcontact bijvoorbeeld niet meer? Geraakt u niet wijs uit de bekabeling en aansluiting van uw elektrische apparaten of is uw zekeringkast toe aan vervanging? Dan kunnen onze gekwalificeerde elektriciens u hierbij helpen.

Oh nee, een stroompanne! U komt thuis en de lichten werken niet meer. Een regelrechte ramp! De koelkast en de vriezer staan stil, met alle gevolgen van dien. En met uw elektrische kookplaat hoeft u ook niet meer te rekenen op een heerlijk diner. Kortom, u zult snel begrijpen dat u dringend een professionele elektricien moet inschakelen om de stroomstoring snel weer op te lossen.

Daarnaast kunt u ook op onze specialisten rekenen om alle soorten verlichting binnen- of buitenshuis te installeren. Altijd al gedroomd van verlichting in uw tuin om van de mooie zomeravonden te genieten? Onze elektriciteitsspecialist voert het werk zorgvuldig en volgens de regels van de kunst uit.

Ook een parlofoon plaatsen of vervangen is ons ding. Los van het comfort is de intercom of parlofoon echt belangrijk voor uw veiligheid. U kunt ook de voorkeur geven aan een videofoon. Hiermee kunt u niet alleen de persoon horen, maar ook zien.

Dit is overigens niet alles. Wij kunnen u met nog vele andere zaken helpen. Reken op Ajusto voor al uw kleine elektriciteitswerken.

Wat kan onze Ajusto-elektricien voor u doen?

Wilt u elektriciteitswerken laten uitvoeren? Dan kunt u rekenen op een Ajusto-elektricien. Hij stelt met plezier een gratis offerte voor u op. U kunt onze gekwalificeerde vakmannen inschakelen voor kleine elektriciteitswerken zoals de installatie van een stopcontact of verlichting, maar ook voor grotere werken kunt u vertrouwen op onze expertise. Denk aan werken aan uw elektrische installatie, het vervangen of uitbreiden van uw zekeringkast, of de bekabeling. Waar ze ook mee te maken krijgen – het plaatsen van elektrische toestellen, het installeren van een elektrische verwarming, het aansluiten van stopcontacten, de bekabeling, de aarding, zekeringen, differentieelschakelaars, gewone schakelaars, laagspanning, het elektrische circuit, domotica, elektrische diagnoses of het gelijkvormig maken van uw installaties – uw elektrische installatie heeft geen geheimen voor onze gekwalificeerde elektriciens.

De Ajusto-specialist is geen zondagse klusser. Hij bewaakt nauwlettend de kwaliteit van zijn werk, zodat u nog lang kunt genieten van uw toestellen. Hij werkt netjes, in alle veiligheid en houdt zich steeds aan de geldende normen.

Heeft u vragen?