Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Kleine elektriciteitswerken

kleine elektriciteitswerken

Maak nu een afspraak

Kleine elektriciteitswerken zijn algemene werkzaamheden aan uw elektriciteit. Dit omvat meestal allerlei aansluitingen, reparaties en installaties, zoals een stopcontact dat niet meer werkt of een nieuw stopcontact dat moet worden aangesloten.

Geraakt u er zelf niet aan uit met de bedrading en aansluiting van uw elektrische toestellen? Moet uw zekeringskast vervangen worden? Onze elektriciens helpen u graag.

Oh nee, een stroompanne! U komt thuis en de lichten werken niet meer. Wat een ramp. De koelkast en de vriezer staan stil met alle gevolgen van dien. En met uw elektrische kookplaat moet u alvast niet rekenen op een heerlijk diner. Kortom, u zult snel begrepen hebben dat u dringend een professionele elektricien moet inschakelen om de stroomstoring snel op te lossen.

Daarnaast kunnen onze specialisten voor u alle soorten verlichting binnen- of buitenshuis installeren. Altijd al gedroomd van verlichting in uw tuin om van de mooie zomeravonden te genieten? Onze elektriciteitsspecialist voert het werk zorgvuldig en volgens de regels van de kunst uit.

Ook een parlofoon plaatsen of vervangen is ons ding. Los van het comfort is de intercom of parlofoon echt belangrijk voor uw veiligheid. U kunt ook de voorkeur geven aan een videofoon. Hiermee kunt u niet alleen de persoon horen maar ook zien.

En nog veel meer…

Wij kunnen u met nog talrijke andere zaken helpen. Reken op Ajusto voor al uw kleine elektriciteitsklusjes.

Toch niet gevonden wat u zocht in onze verschillende diensten? Geen probleem: beschrijf wat er gedaan moet worden tijdens uw reservatie op onze website. En aarzel niet om uw aanvraag te illustreren, want een foto zegt meer dan duizend woorden.

De kans is groot dat we de juiste specialist hebben om uw kleine elektriciteitsklusjes uit te voeren. Ajusto’s belofte!

Heeft u vragen?