Word een Ajusto specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Zekeringkast vervangen

Vanaf 85,00€ eerste uur

Maak nu een afspraak

Een zekeringkast vervangen gebeurt meestal bij de modernisering van een oude woning of bij een ingrijpende verbouwing. In uw zekeringkast zit de stoppen- of groepenkast. U kunt dit als het ware beschouwen als het hart van uw elektrotechnische installatie. Daarom is het belangrijk dat deze aan alle eisen van de moderne tijd voldoet. Elektra vervangen is overigens niet zomaar eventjes een klus voor de doe-het-zelver. Werken met stroom is en blijft gevaarlijk als u er weinig tot geen verstand van heeft. Wilt u uw oude kast vervangen met een nieuwe zekeringkast? Onze ervaren elektricien helpt u bij het vervangen en installeren van uw zekeringkast.

Verschillende stappen om een elektrisch paneel te bedraden

In de eerste plaats is het essentieel om over alle noodzakelijke elementen voor de aansluiting te beschikken. Vervolgens identificeert de professional alle circuits die op het elektrisch paneel samenkomen. Dit vergemakkelijkt de aansluiting. Ten slotte sluit hij de algemene stroomtoevoer af en volgt een aantal stappen.

Hij begint meestal met de aarding van alle circuits. Daarna sluit hij de hoofdzekering aan op de differentieelschakelaars van het paneel. Hij verbindt dan de stroomkabels met de zekeringen. Na controle van de aansluitingen, schakelt hij de stroom weer in en controleert hij of alles goed werkt.

Al deze stappen moeten zorgvuldig worden uitgevoerd door een gekwalificeerd elektricien. Anders riskeert u problemen en kan het zijn dat uw elektrisch systeem niet conform is.

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-calendar.png
  • U kiest datum en tijdstip

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-worker.png
  • Lokale specialisten

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-trust.png
  • Waarborging betrouwbaarheid

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lekkage douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

2 kranen vervangen

star fullstar fullstar emptystar emptystar empty

Werk is ok uitgevoerd, prijsonderdelen relatief hoog en geen opvolging na klacht over veel te warm water die ineens boiler komt na de interventie.

Sven

Brussel

Boek uw eigen specialist in 4 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

U wilt graag in uw huis iets laten herstellen, vervangen, installeren of onderhouden. Maak rechtstreeks een afspraak met onze specialist wanneer u dat wilt.

2

Onze specialist komt bij u langs

Onze gekwalificeerde specialist komt op de dag en tijdstip dat u gekozen heeft en voert het werk uit na uw akkoord op de offerte.

3

U betaalt achteraf

Zodra het werk voltooid is krijgt u per mail een factuur met een link waarmee u direct online kunt betalen.

4

U beoordeelt ons

Laat weten wat u van de specialist en van ons vindt zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.