Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Zekeringkast vervangen

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Een zekeringkast vervangen gebeurt meestal bij de modernisering van een oude woning of bij een ingrijpende verbouwing. Hij bevindt zich meestal naast de elektriciteitsmeter van uw huis en kan als het ware worden beschouwd als het kloppende hart van uw elektrische installatie. Het is dan ook belangrijk dat deze aan alle eisen van onze moderne maatschappij voldoet.

Een zekeringkast vervangen is overigens niet zomaar eventjes een klus voor de doe-het-zelver. Werken met stroom is en blijft gevaarlijk als u er weinig tot geen verstand van heeft. Wilt u uw oude kast vervangen met een nieuwe zekeringkast? Onze ervaren elektricien helpt u met veel plezier.

De verschillende stappen om een elektrisch paneel te bedraden

Allereerst verzamelt de specialist al het materiaal dat nodig is om de kabels aan te sluiten. Vervolgens identificeert hij alle circuits die in de zekeringkast samenkomen, zodat er achteraf geen verwarring kan ontstaan bij het aansluiten. Dan sluit hij de algemene stroomtoevoer af en volgt hij een aantal stappen.

Hij begint meestal met de aarding van alle circuits. Daarna sluit hij de hoofdzekering aan op de differentieelschakelaars van de kast, om vervolgens de stroomkabels met de zekeringen te verbinden. Na controle van de aansluitingen, schakelt hij de stroom weer in en controleert hij of alles goed werkt.

Al deze stappen moeten zorgvuldig worden uitgevoerd door een gekwalificeerd elektricien. Anders riskeert u problemen en kan het zijn dat uw elektrische installatie niet aan de wettelijke normen voldoet.

Wat kan onze elektricien voor u doen?

Wilt u elektriciteitswerken laten uitvoeren? Dan kunt u rekenen op een Ajusto-elektricien. Hij stelt met plezier een gratis offerte voor u op. U kunt onze gekwalificeerde vakmannen inschakelen voor kleine elektriciteitswerken zoals de installatie van een stopcontact of verlichting, maar ook voor grotere werken kunt u vertrouwen op onze expertise. Denk aan werken aan uw elektrische installatie, het vervangen of uitbreiden van uw zekeringkast, of de bekabeling. Waar ze ook mee te maken krijgen – het plaatsen van elektrische toestellen, het installeren van een elektrische verwarming, het aansluiten van stopcontacten, de bekabeling, de aarding, zekeringen, differentieelschakelaars, gewone schakelaars, laagspanning, het elektrische circuit, domotica, elektrische diagnoses of het gelijkvormig maken van uw installaties – uw elektrische installatie heeft geen geheimen voor onze gekwalificeerde elektriciens.

De Ajusto-specialist is geen zondagse klusser. Hij bewaakt nauwlettend de kwaliteit van zijn werk, zodat u nog lang kunt genieten van uw toestellen. Hij werkt netjes, in alle veiligheid en houdt zich steeds aan de geldende normen.

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Erkende elektriciens bij u in de buurt

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?