Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Elektrische installatie vernieuwen of uitbreiden

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Wanneer de elektra in een bestaande woning verouderd is, komt vroeg of laat het moment dat de bedrading en de volledige elektrische installatie vervangen moet worden. Bovendien gebruiken we tegenwoordig steeds meer elektrische apparaten in huis. In dat geval is het handig om uw zekeringkast uit te breiden en een juiste groepsverdeling te voorzien. Zo’n groepsverdeling zorgt ervoor dat uw groepen niet steeds uitslaan als u bijvoorbeeld meerdere elektrische apparaten te gelijk aanzet.

Wilt u uw elektrische installatie vernieuwen of uitbreiden? Dan is het van belang dat dit zo goed mogelijk gebeurt. Een erkend elektricien is eigenlijk de enige die dit veilig voor u kan doen. Maak een afspraak met een elektricien bij u in de buurt.

Wat kan onze elektricien voor u doen?

Onze Ajusto-elektricien kan een nieuwe zekeringkast aanleggen en van daaruit de verschillende elektrische kabel tot aan de lichtpunten en stopcontacten in uw huis trekken. Waar hij ook mee te maken krijgt – aarding, differentieelschakelaars of eender welk ander onderdeel van een elektrisch circuit – onze elektriciens helpen u met plezier.

Wilt u elektriciteitswerken laten uitvoeren? Dan kunt u rekenen op een Ajusto-elektricien. Hij stelt met plezier een gratis offerte voor u op. U kunt onze gekwalificeerde vakmannen inschakelen voor kleine elektriciteitswerken zoals de installatie van een stopcontact of verlichting, maar ook voor grotere werken kunt u vertrouwen op onze expertise. Denk aan werken aan uw elektrische installatie, het vervangen of uitbreiden van uw zekeringkast, of de bekabeling. Waar ze ook mee te maken krijgen – het plaatsen van elektrische toestellen, het installeren van een elektrische verwarming, het aansluiten van stopcontacten, de bekabeling, de aarding, zekeringen, differentieelschakelaars, gewone schakelaars, laagspanning, het elektrische circuit, domotica, elektrische diagnoses of het gelijkvormig maken van uw installaties – uw elektrische installatie heeft geen geheimen voor onze gekwalificeerde elektriciens.

De Ajusto-specialist is geen zondagse klusser. Hij bewaakt nauwlettend de kwaliteit van zijn werk, zodat u nog lang kunt genieten van uw toestellen. Hij werkt netjes, in alle veiligheid en houdt zich steeds aan de geldende normen.

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Erkende elektriciens bij u in de buurt

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?