Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Elektra vernieuwen of uitbreiden

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen

Maak nu een afspraak

Wanneer de elektra in een bestaande woning verouderd is, komt vroeg of laat het moment dat de bedrading en de volledige elektrische installatie vervangen moet worden. Bovendien gebruiken we tegenwoordig steeds meer elektrische apparaten in huis. Dan is het handig om uw zekeringkast uit te breiden en een juiste groepsverdeling te voorzien. Zo’n groepsverdeling zorgt ervoor dat uw groepen niet steeds uitslaan als u bijvoorbeeld meerdere elektrische apparaten te gelijk aanzet.

Wilt u uw elektra vernieuwen of uitbreiden? Dan is het van belang dat dit zo goed mogelijk gebeurt. Een erkend elektricien is eigenlijk de enige die dit veilig voor u kan doen. Maak een afspraak met een elektricien bij u uit de buurt om uw elektra te vernieuwen.

Wat kan onze elektricien voor u doen?

Een elektricien kan een nieuwe zekeringkast plaatsen en vanaf hier tot aan de lichtpunten in uw huis de bedrading (opnieuw) trekken en uw stopcontacten aansluiten. Of het nu gaat om de plaatsing van aardingen, hoofdzekeringen, elektrische zekeringen of het volledige elektrische circuit, onze elektriciens helpen u graag.

De Ajusto-specialist is geen zondagse klusser. Hij levert kwaliteitsvol werk dat lang meegaat. Hij zorgt ervoor dat het werk proper en veilig uitgevoerd wordt.

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-calendar.png
  • U kiest datum en tijdstip

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-worker.png
  • Lokale specialisten

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-trust.png
  • Waarborging betrouwbaarheid

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektrisch werk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 4 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

U wilt graag in uw huis iets laten herstellen, vervangen, installeren of onderhouden. Maak rechtstreeks een afspraak met onze specialist wanneer u dat wilt.

2

Onze specialist komt bij u langs

Onze gekwalificeerde specialist komt op de dag en het tijdstip dat u gekozen heeft en voert het werk uit nadat u akkoord gaat met de offerte.

3

U betaalt achteraf

Zodra het werk voltooid is, krijgt u per mail een factuur met een link waarmee u direct online kunt betalen.

4

U beoordeelt ons

Laat weten wat u van de specialist en van ons vindt zodat wij onze diensten kunnen blijven verbeteren.