Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Elektra aanleggen

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen

Maak nu een afspraak

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning kunt u bijna niet ontkomen aan het aanleggen van nieuwe elektra in uw huis. We maken namelijk in alle kamers van onze woning gebruik van bijvoorbeeld stopcontacten en verlichting. Belangrijk bij het aanleggen van elektra is dat de leidingen netjes worden weggewerkt in de vloer of muur. Daarna kan de elektra worden aangesloten.

Wanneer u zelf geen ervaring heeft met elektra aanleggen, is het niet verstandig om dit zelf te doen. Schakel een ervaren elektricien in die u met veel plezier komt bijstaan. Hij zorgt dan voor een werkende en veilige aansluiting.

Wat kan onze elektricien voor u doen?

Een elektricien kan een nieuwe zekeringkast plaatsen en vanaf hier tot aan de lichtpunten in uw huis de bedrading (opnieuw) trekken en uw stopcontacten aansluiten. Of het nu gaat om de plaatsing van aardingen, hoofdzekeringen, elektrische zekeringen of het volledige elektrische circuit, onze elektriciens helpen u graag.

De Ajusto-specialist is geen zondagse klusser, maar levert kwaliteitsvol werk dat lang meegaat. Hij zorgt ervoor dat het werk proper en veilig uitgevoerd wordt.

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektrisch werk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?