Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Conformiteitswerkzaamheden

Vanaf € 499,00. Onze offertes zijn gratis en we beginnen slechts aan de werken als u deze heeft gezien en goedgekeurd.
Als er geen negatief rapport beschikbaar is en de Pro een volledige diagnose van uw elektrische installatie moet uitvoeren, kan de Pro een forfaitair bedrag van 50€ voor de verplaatsing en de diagnose toepassen.

Maak nu een afspraak

Voldoet uw elektrische installatie niet aan de wettelijke normen? Onze ervaren elektricien kan uw installatie voor u controleren, het eendraadschema opstellen en een erkende instantie inschakelen om het keuringsattest te overhandigen. Als er elektrische werkzaamheden nodig zijn om uw installatie in overeenstemming te brengen met de voorschriften, zal onze elektricien een offerte opstellen en dat vervolgens ter goedkeuring aan u voorleggen alvorens hij de overeenstemmingswerkzaamheden uitvoert.

Wist u trouwens dat u wettelijk verplicht bent om uw elektrische installatie te laten keuren? Deze verplichting dient twee doelen. Eerst en vooral wordt er nagegaan of uw elektrische installatie gelijkvormig is en dus aan het Algemeen Reglement op de elektrische installaties (AREI) voldoet. Ten tweede toont u kopers met een keuringsattest dat uw huis aan de wetgeving voldoet. Zorg ervoor dat alles gecontroleerd wordt en in de regel wordt gesteld om uw elektrische installatie correct en veilig te kunnen gebruiken.

Stappen gelijkvormig

Ons aanbod: diagnose, schema en keuring

Inbegrepen in het pack voor € 499*:

  • Verplaatsing van de specialist
  • Wij stellen een diagnose op van uw elektrische installatie voor een woning tot 100 m²
  • Wij werken een plan uit van uw woning (zekeringkast en eendraadschema)
  • Ajusto laat een erkende instantie een keuringsattest opstellen (voor één elektriciteitskast)

Niet inbegrepen in het pack: elektriciteitswerken en materialen die nodig blijken om uw installatie gelijkvormig te maken. Deze worden opgenomen in een aparte offerte die wordt opgesteld door onze specialist.

Om goed te kunnen werken is het van belang dat de zekeringkast makkelijk toegankelijk is.

*Voor een woning van minder dan 10 jaar oud geldt een tarief van 21% btw. De definitieve offerte wordt opgesteld door de specialist en moet eerst door u worden goedgekeurd alvorens de afspraak definitief kan worden ingepland.

Een Ajusto-specialist voor al uw elektriciteitswerken

Wilt u elektriciteitswerken laten uitvoeren? Dan kunt u rekenen op een Ajusto-elektricien. Hij stelt met plezier een gratis offerte voor u op. U kunt onze gekwalificeerde vakmannen inschakelen voor kleine elektriciteitswerken zoals de installatie van een stopcontact of verlichting, maar ook voor grotere werken kunt u vertrouwen op onze expertise. Denk aan werken aan uw elektrische installatie, het vervangen of uitbreiden van uw zekeringkast, of de bekabeling. Waar ze ook mee te maken krijgen – het plaatsen van elektrische toestellen, het installeren van een elektrische verwarming, het aansluiten van stopcontacten, de bekabeling, de aarding, zekeringen, differentieelschakelaars, gewone schakelaars, laagspanning, het elektrische circuit, domotica, elektrische diagnoses of het gelijkvormig maken van uw installaties – uw elektrische installatie heeft geen geheimen voor onze gekwalificeerde elektriciens.

  • Diagnose, schema en attest voor 499€
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Erkende elektriciens bij u in de buurt

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?