Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Grote elektriciteitswerken

elektricien

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Een elektricien kan u helpen met het installeren of herstellen van elektrische toestellen of installaties volgens de geldende normen. Bij Ajusto maken we een onderscheid tussen kleine en grote elektriciteitswerken. Bij grote elektriciteitswerken denken we voornamelijk aan de installatie van elektrische toestellen en het vernieuwen, vervangen of uitbreiden van uw elektrische installatie.

Wanneer u een woning bouwt, verbouwt of aanbouwt, kunt u bijna niet ontkomen aan het aanleggen van nieuwe elektra in uw huis. We maken namelijk in alle kamers van onze woning gebruik van bijvoorbeeld stopcontacten en verlichting. Belangrijk bij het aanleggen van elektra is dat de leidingen netjes worden weggewerkt in de vloer of muur. Daarna kan de elektra worden aangesloten.

Wanneer u zelf geen ervaring heeft met elektriciteit leggen, is het niet verstandig om dit zelf te doen. Schakel een ervaren elektricien in die u met veel plezier komt bijstaan. Hij zorgt dan voor een werkende en veilige aansluiting.

Conformiteit van uw elektrische installatie

Voldoet uw elektrische installatie aan de wettelijke normen? Onze ervaren elektricien kan nagaan of uw installatie aan de wetgeving voldoet en deze meteen ook gelijkvormig maken. Hij stelt een eendraadschema op en laat deze door een erkende instantie certificeren. Wanneer er meerdere werken nodig zijn om uw installatie gelijkvormig te maken (aarding, aansluiten van de schakelaars, bekabeling van de zekeringkast, aansluiten van de zekeringen, aansluiten van stopcontacten enz.), zal onze specialist steeds een offerte opstellen. Hij begint nooit aan de werken voordat u deze hebt goedgekeurd.

Wist u trouwens dat u wettelijk verplicht bent om uw elektrische installatie te laten keuren? Deze verplichting dient twee doelen. Eerst en vooral wordt er nagegaan of uw elektrische installatie gelijkvormig is en dus aan het Algemeen Reglement op de elektrische installaties (AREI) voldoet. Ten tweede toont u kopers met een keuringsattest dat uw huis aan de wetgeving voldoet. Zorg ervoor dat alles gecontroleerd wordt en in de regel wordt gesteld om uw elektrische installatie correct en veilig te kunnen gebruiken.

Heeft u vragen?