Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Grote elektriciteitswerken

elektricien

Maak nu een afspraak

Een elektricien kan u helpen met het aanleggen, herstellen van uw elektra. Wij maken hierbij overigens wel onderscheid tussen grote en kleine elektriciteitswerken. Bij de grote elektriciteitswerken die wij uitvoeren, kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanleggen van elektra of aan het vernieuwen, vervangen of uitbreiden van uw elektriciteit.

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning kunt u bijna niet ontkomen aan het aanleggen van nieuwe elektra in uw huis. We maken immers in alle kamers van onze woning gebruik van bijvoorbeeld stopcontacten en verlichting. Belangrijk bij het aanleggen van elektra is dat de leidingen netjes worden weggewerkt in de vloer of muur. Daarna kan de elektra worden aangesloten. Wanneer u zelf geen ervaring heeft met elektriciteit leggen, is het ook niet verstandig om dit zelf te doen. Schakel een ervaren elektricien in om voor u de elektriciteit te leggen. Dan zorgen zij voor een werkende en veilige aansluiting(en). De Ajusto-specialist is geen zondagse klusser, maar levert kwaliteitsvol werk dat lang meegaat. Hij zorgt ervoor dat het werk proper en veilig uitgevoerd wordt.

Conformiteit elektrische installatie en keuring

Is uw elektrische installatie niet conform? Onze ervaren elektricien kan uw installatie voor u nakijken, de ééndraadschema’s opmaken en laten certifiëren door een erkende organisatie. Als voor het conform maken van uw elektrische installatie werkzaamheden vereist zijn, stelt onze elektricien een offerte op voor goedkeuring vooraleer aan de werken te starten.

U bent wettelijk verplicht om uw elektrische installatie te laten controleren. Het doel van deze controle is tweeledig. Enerzijds om de conformiteit van uw elektrische installatie te controleren waarbij rekening wordt gehouden met de eisen van de Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (AREI). Anderzijds om een eventuele koper van uw woning te verzekeren dat de elektrische installatie (nog steeds) aan alle voorschriften voldoet. U moet ervoor zorgen dat alles gecontroleerd en aangepast wordt voor een goede en veilige werking van uw elektrische installatie.