Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Grote elektriciteitswerken

elektricien

Maak nu een afspraak

Een elektricien kan u helpen met het aanleggen van elektra of het vernieuwen, vervangen of uitbreiden van uw elektriciteitsinstallatie.

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning kunt u bijna niet ontkomen aan het aanleggen van nieuwe elektra in uw huis. We maken namelijk in alle kamers van onze woning gebruik van bijvoorbeeld stopcontacten en verlichting. Belangrijk bij het aanleggen van elektra is dat de leidingen netjes worden weggewerkt in de vloer of muur. Daarna kan de elektra worden aangesloten.

Wanneer u zelf geen ervaring heeft met elektriciteit leggen, is het niet verstandig om dit zelf te doen. Schakel een ervaren elektricien in die u met veel plezier komt bijstaan. Hij zorgt dan voor een werkende en veilige aansluiting.

De Ajusto-specialist is geen zondagse klusser, maar levert kwaliteitsvol werk dat lang meegaat. Bovendien ziet hij erop toe dat het hij zijn werk proper en veilig uitvoert.

Conformiteit elektrische installatie en keuring

Voldoet uw elektrische installatie aan de wettelijke normen? Onze ervaren elektricien kan uw installatie voor u nakijken, de eendraadschema’s opmaken en laten certificeren door een erkende organisatie. Als er werkzaamheden nodig zijn om uw installatie in orde (of gelijkvormig) te maken, stelt onze elektricien een offerte op. Hij gaat dan pas aan de slag wanneer u deze offerte heeft goedgekeurd.

U bent wettelijk verplicht uw elektrische installatie te laten controleren. Deze controle dient een tweeledig doel. Enerzijds kunt u zo nagaan of uw elektrische installatie gelijkvormig is en beantwoordt aan de vereisten van het Algemeen Reglement voor Elektrische Installaties (AREI). Anderzijds toont u een eventuele koper van uw woning dat de elektrische installatie (nog steeds) aan alle voorschriften voldoet. U moet er dus voor zorgen dat alles wordt gecontroleerd en voldoet aan de normen zodat uw elektrische installatie op een correcte en veilige manier werkt.

Heeft u vragen?