Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Een nieuw dak aanleggen

Gratis offerte voor een nieuw dak aanleggen

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Het dak is ongetwijfeld een van de belangrijkste elementen van uw huis. Het houdt u droog en beschermt u tegen de verschillende weersomstandigheden. Daarnaast is uw dak een echte blikvanger die de stijl van uw huis bepaalt. Vergeet ook niet dat een goed aangelegd en geïsoleerd dak u heel wat geld kan besparen op lange termijn.

Onze gekwalificeerde dakwerkers kunnen voor u een plat dak, zadeldak, lessenaarsdak of industrieel dak installeren. Ze beroepen zich steeds op de nieuwste bouwtechnieken, zodat u zeker kunt zijn van kwalitatief en duurzaam dak.

Het dak: een kwestie van stijl

Een dak is doorslaggevend voor de stijl en uitstraling van uw woning. Daarom bieden onze professionele dakwerkers u een breed scala aan materialen en afwerkingen aan. Ze begeleiden u uitgebreid bij uw keuzes en houden steeds rekening met uw budget. Of u nu kiest voor een rustieke, moderne, een meer industriële of minimalistische stijl, wij plaatsen het type dak dat bij u past. Het huis van uw dromen koopt u tenslotte niet, maar bouwt u!

Soorten dakbedekking

Uw dak kan met verschillende materialen worden bedekt:

  • Dakpannen: zeer populair, ze zijn verkrijgbaar in beton of klei en in verschillende vormen.
  • Leisteen: vaak gebruikt, ze zijn erg geliefd voor hun lage prijs in vergelijking met dakpannen.
  • Riet: een rieten dakbedekking geeft charme aan uw huis. Het materiaal gaat bovendien lang mee.
  • EPDM: dit is rubber. De voordelen zijn een eenvoudig onderhoud en de lange levensduur. De aankoopprijs ligt hoger, maar het materiaal is ideaal wanneer u een kwalitatieve bedekking zoekt voor uw plat dak. Het is de opvolger van het asfaltdak.
  • Zink: ideaal voor onconventionele of gebogen daken. Ze heeft een unieke uitstraling en gaat zeer lang mee.

Een gekwalificeerde dakwerker voor al uw dakbedekkingswerkzaamheden

Uw Ajusto-dakwerker stelt een gedetailleerde en volledig gratis offerte voor u op. Hij plant de werken samen met u in, op het moment dat u het beste uitkomt. Hij zorgt ervoor dat de werken niet te lang duren en houdt zich steeds aan de offerte. Zo komt u zeker niet voor een onaangename verrassing te staan wanneer u de eindfactuur ontvangt. Wat voor werk er ook nodig is, met Ajusto vindt u makkelijk de juiste Pro.

U kunt op ons rekenen voor zeer uiteenlopende dakwerkzaamheden, zoals de aanleg van een nieuw dak, de renovatie van uw dak, de constructie van het gebint, de bedekking (dakpannen, leisteen enz.), thermische of akoestische isolatie (binnen of buiten), het waterdicht maken van uw dak, de aanleg van een zolder en onderdak, de aanleg van een terras op een plat dak, de plaatsing van dakramen, de reparatie en het onderhoud van daklijsten, dakgoten en schoorstenen en de reiniging van uw dak (ontmossen).
Maak een afspraak met een gekwalificeerde dakwerker voor een vrijblijvende offerte voor een nieuw dak aanleggen.

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Erkende dakwerkers bij u in de buurt

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?