Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Een dak renoveren

Gratis offerte om een dak te renoveren

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Wilt u uw dak renoveren? Er bestaan verschillende manieren om een dak te renoveren, afhankelijk van de staat van uw huidige dak, uw persoonlijke wensen, de indeling van uw woning en uw budget.

Uw dak is belangrijk. Het beschermt u tegen slecht weer, regen en lekken. Het isoleert uw huis en verlaagt uw energieverbruik. Voor de reparatie van uw dak schakelt u dan ook het beste een gekwalificeerde dakwerker in.

In sommige gevallen moet u het dak volledig vervangen. Wanneer de draagconstructie, het hart van uw dakconstructie, echter nog in goede staat is, volstaat het vaak om alleen de dakbedekking te vervangen. Dakpannen die nog in goede staat zijn, kunt u bovendien gewoon hergebruiken om geld te besparen.

Onze Ajusto-dakwerkers gebruiken bij dakrenovatiewerken steeds kwalitatieve materialen die de levensduur van uw dak verlengen, of u nu een dak uit dakpannen, leisteen, EDPM, zink of beton heeft.

Renoveert u uw dak? Maak dan ook gerust van de gelegenheid gebruik om uw huis op te waarderen. Misschien wilt u het bestaande dak wel ombouwen tot een extra verdieping of wilt u graag een dakterras aanleggen. Of wat zegt u van een dakraam om het interieur van uw huis op te fleuren? Dit is de uitgelezen kans om uw dromen waar te maken! Onze dakwerkers staan u graag bij met advies. Vraag een gratis offerte.

Wanneer u een nieuw dak aanlegt, verwaarloos ook zeker de afwerking en isolatie niet. Een goede isolatie kost in het begin misschien iets meer, maar op lange termijn bespaart het u heel wat geld uit. Vraag ook zeker na of uw gewest geen isolatiepremie biedt.

Een gekwalificeerde dakwerker voor al uw dakbedekkingswerkzaamheden

Uw Ajusto-dakwerker stelt een gedetailleerde en volledig gratis offerte voor u op. Hij plant de werken samen met u in, op het moment dat u het beste uitkomt. Hij zorgt ervoor dat de werken niet te lang duren en houdt zich steeds aan de offerte. Zo komt u zeker niet voor een onaangename verrassing te staan wanneer u de eindfactuur ontvangt. Wat voor werk er ook nodig is, met Ajusto vindt u makkelijk de juiste Pro.

U kunt op ons rekenen voor zeer uiteenlopende dakwerkzaamheden, zoals de aanleg van een nieuw dak, de renovatie van uw dak, de constructie van het gebint, de bedekking (dakpannen, leisteen enz.), thermische of akoestische isolatie (binnen of buiten), het waterdicht maken van uw dak, de aanleg van een zolder en onderdak, de aanleg van een terras op een plat dak, de plaatsing van dakramen, de reparatie en het onderhoud van daklijsten, dakgoten en schoorstenen en de reiniging van uw dak (ontmossen).

Maak een afspraak met een gekwalificeerde dakwerker voor een vrijblijvende offerte om een dak te renoveren.

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Erkende dakwerkers bij u in de buurt

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?