Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Een dak onderhouden

Gratis offerte om een dak te onderhouden

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Het dak reinigen

U zou verbaasd zijn hoe snel onkruid uw dak inneemt. Niet alleen is het niet mooi en tast het de uitstraling van uw huis aan, maar verlagen algen en mossen ook de weerstand van uw dakbedekking. Regenwater kan plots binnensijpelen en wanneer het vriest, kunnen er scheuren in uw dakbedekking ontstaan. Het gevolg? Vochtplekken en lekken in huis. Gelukkig kunt u rekenen op een gekwalificeerde dakwerker die uw dak met gespecialiseerde toestellen en technieken komt reinigen en u zo van alle mos, korstmos en algen ontdoet.

Na het ontmossen, kan deze dakwerker uw dak ook met een beschermende coating behandelen. Dat is aangeraden om te voorkomen dat algen of mos zich weer aan de dakbedekking hechten. Uw dak zal ook beter beschermd zijn tegen het weer. Wist u trouwens dat er gekleurde coatings bestaan? Hiermee geeft u uw dak in een mum van tijd een volledig nieuwe uitstraling.

Vergeet ook uw zonnepanelen niet regelmatig te onderhouden en reinigen om hun prestaties op lange termijn optimaal te houden.
Maak een afspraak met een gekwalificeerde dakwerker om uw dak te laten reinigen. Voor hij begint te ontmossen, zal hij eerst alle dode bladeren en ander vuil verwijderen. Hij reinigt ook de daklijsten en dakgoten om vocht- en lekproblemen te voorkomen. Vraag een gratis offerte.

Daklijsten, dakgoten en schoorstenen

De daklijsten, dakgoten en schoorstenen worden vaak over het hoofd gezien. Toch kan een beschadigde daklijst of een verkeerd aangesloten goot ernstige waterschade veroorzaken. Een goede regenwaterafvoer is essentieel zodat niet alleen uw dak maar ook uw hele huis waterdicht is.
Na verloop van tijd kunnen uw goten verstopt raken door de bladeren, het vuil, de mos en de algen die bij regen en wind op uw dak terecht komen. Een verstopte goot of daklijst kan door zijn gewicht de voegen in de buitenmuur losmaken of een lek veroorzaken. Het is dus belangrijk om ze regelmatig schoon te maken. Denk er ook aan om bomen die over uw dak hellen af en toe eens te snoeien.

Maak uw goten echter niet zomaar zelf schoon. Op het dak klimmen is namelijk niet zonder risico. Schakel liever een ervaren professional in die over de nodige veiligheidsuitrusting beschikt. Maak een afspraak met een gekwalificeerde Ajusto Pro voor het onderhoud of de reparatie van uw daklijsten, dakgoten of schoorstenen (ombouwen of tuberen). Hij zal u adviseren over het materiaal: zink, koper, gietijzer, aluminium of PVC.
Uw Ajusto-dakwerker stelt een gedetailleerde en volledig gratis offerte voor u op. Hij plant de werken samen met u in, op het moment dat u het beste uitkomt. Hij zorgt ervoor dat de werken niet te lang duren en houdt zich steeds aan de offerte. Zo komt u zeker niet voor een onaangename verrassing te staan wanneer u de eindfactuur ontvangt. Maak een afspraak met een gekwalificeerde dakwerker voor een vrijblijvende offerte.

Een gekwalificeerde dakwerker voor al uw dakbedekkingswerkzaamheden

Uw Ajusto-dakwerker stelt een gedetailleerde en volledig gratis offerte voor u op. Hij plant de werken samen met u in, op het moment dat u het beste uitkomt. Hij zorgt ervoor dat de werken niet te lang duren en houdt zich steeds aan de offerte. Zo komt u zeker niet voor een onaangename verrassing te staan wanneer u de eindfactuur ontvangt. Wat voor werk er ook nodig is, met Ajusto vindt u makkelijk de juiste Pro.

U kunt op ons rekenen voor zeer uiteenlopende dakwerkzaamheden, zoals de aanleg van een nieuw dak, de renovatie van uw dak, de constructie van het gebint, de bedekking (dakpannen, leisteen enz.), thermische of akoestische isolatie (binnen of buiten), het waterdicht maken van uw dak, de aanleg van een zolder en onderdak, de aanleg van een terras op een plat dak, de plaatsing van dakramen, de reparatie en het onderhoud van daklijsten, dakgoten en schoorstenen en de reiniging van uw dak (ontmossen).

Maak een afspraak met een gekwalificeerde dakwerker voor een vrijblijvende offerte om een dak te onderhouden.

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Erkende dakwerkers bij u in de buurt

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?