Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Verwarmingsketel plaatsen

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

De verwarmingsketel vormt het hart van elk centraal verwarmingssysteem en is in de meeste huishoudens in België aanwezig.

Tegenwoordig zien we dat heel wat mensen van een cv-ketel op mazout overstappen op een cv-ketel op gas. Maar het plaatsen van een verwarmingsketel is geen sinecure. In de meeste gevallen neemt het een dag in beslag. Zijn er meer werken nodig die samenhangen met uw cv-ketel, zoals het vervangen van uw radiatoren, dan neemt de klus meer tijd in beslag.

Wilt u ook uw huis efficiënter verwarmen ? Of besparen op uw energiekosten? Onze chauffagisten weten precies welk centraal verwarmingssysteem bij welk type huis en bewoners past.

Doe een beroep op Ajusto voor het plaatsen van uw verwarmingsketel. Wij optimaliseren uw verwarmingssysteem zodat uw boiler uw water steeds op de juiste temperatuur opwarmt en ook uw radiatoren de gewenste warmte afgeven.

Certificaten en vergunningen

Onze lokale chauffagisten beschikken over alle nodige certificaten en vergunningen (L, G1, G2). Ze zijn erkend door het Brussels, Waals of Vlaams Gewest.

Of u nu een ketel heeft van Vaillant, Viessmann, Buderus, Chappee, Bulex, Dietrich, Ranson of ACV, geen enkel toestel heeft geheimen voor onze chauffagisten

Laat uw verwarmingsketel tijdig onderhouden om veel zorgen te vermijden

Een periodieke controle van uw ketel is verplicht in België. U kan er dus niet aan onderuit, al hoeft dat niet zo erg te zijn. Er hangen namelijk heel wat voordelen aan zo’n regelmatige onderhoudsbeurt.

Ten eerste loopt een verwarmingsketel die slecht of niet onderhouden is een groter risico op storingen en defecten. En die komen natuurlijk altijd op het slechtste moment. Het gevolg is een kostenplaatje dat veel hoger uitkomt dan wat een periodiek onderhoud u zou hebben gekost. In het ergste geval loopt u bovendien het risico op een ongeval met dramatische gevolgen, zoals CO-vergiftiging. Ten tweede bespaart een goed onderhouden ketel u heel wat geld. Hij verbruikt namelijk een pak minder energie. En ook het milieu zal u dankbaar zijn.

Ook uw schoorsteen laten vegen is bij wet verplicht.

Gekwalificeerde loodgieters-chauffagisten

Ongeacht het systeem waarmee u uw huis verwarmt (gasketel, mazoutketel, pelletkachel, warmtepomp, condensatieketel), zorg ervoor dat u uw jaarlijkse onderhoud steeds door een gekwalificeerde specialist laat uitvoeren. Zo hoeft u er zich geen zorgen om te maken dat u plots zonder verwarming komt te zitten of dat een van uw radiatoren of boilers het plots laat afweten, zodat u zonder warm water zit en deze moet laten herstellen. Of erger, zodat u uw verwarmingsketel moet laten vervangen.

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Erkende chauffagisten voor alle merken

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?