Word een Ajusto specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

(Nieuwe) verwarmingsketel plaatsen

Vanaf 85,00€ eerste uur

Maak nu een afspraak

Een verwarmingsketel is het hart van het centraal verwarmingssysteem en is in de meeste huishoudens in België aanwezig. Veel mensen gaan tegenwoordig ook van een cv-ketel op mazout naar een cv-ketel op gas. Het plaatsen van een verwarmingsketel is overigens ook niet zomaar gedaan. In de meeste gevallen neemt het een dag in beslag om uw verwarmingsketel te laten plaatsen. Zijn er nog meer werken nodig die samenhangen met uw cv-ketel, bijvoorbeeld het vervangen van uw radiatoren, dan neemt de klus uiteraard meer tijd in beslag. Wilt u ook uw huis efficiënter verwarmen ? Of besparen op uw energiekosten? Onze chauffagisten weten precies welk centraal verwarmingssysteem bij welk type huis en bewoners past.

Laat uw verwarmingsketel tijdig onderhouden om veel zorgen te vermijden

Het is verplicht om een regelmatige periodieke controle van uw ketel te laten uitvoeren. Maar afgezien van het juridische aspect loopt een verwarmingsketel die slecht of niet onderhouden is, vaak het risico op storingen of defecten. En het komt altijd op het slechtst mogelijke moment. U heeft dan te kampen met veel hogere kosten dan wat een regelmatig periodiek onderhoud u zou hebben gekost. In het ergste geval loopt u het risico dat er een ongeval met dramatische gevolgen gebeurt zoals koolmonoxidevergiftiging (CO). Een goed onderhouden ketel zal u ook geld doen besparen omdat hij minder verbruikt. En bovendien zal het milieu u dankbaar zijn.

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-calendar.png
  • U kiest datum en tijdstip

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-worker.png
  • Lokale specialisten

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-trust.png
  • Waarborging betrouwbaarheid

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lekkage douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

2 kranen vervangen

star fullstar fullstar emptystar emptystar empty

Werk is ok uitgevoerd, prijsonderdelen relatief hoog en geen opvolging na klacht over veel te warm water die ineens boiler komt na de interventie.

Sven

Brussel

Boek uw eigen specialist in 4 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

U wilt graag in uw huis iets laten herstellen, vervangen, installeren of onderhouden. Maak rechtstreeks een afspraak met onze specialist wanneer u dat wilt.

2

Onze specialist komt bij u langs

Onze gekwalificeerde specialist komt op de dag en tijdstip dat u gekozen heeft en voert het werk uit na uw akkoord op de offerte.

3

U betaalt achteraf

Zodra het werk voltooid is krijgt u per mail een factuur met een link waarmee u direct online kunt betalen.

4

U beoordeelt ons

Laat weten wat u van de specialist en van ons vindt zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.