Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Onderhoud verwarmingsketel

€ 149 gas – € 189 mazout

Maak nu een afspraak

Laat uw verwarmingsketel tijdig onderhouden en vermijd een pak zorgen.

Een periodieke controle (of nazicht verwarming) van uw ketel is verplicht in België. U kan er dus niet aan onderuit, al hoeft dat niet zo erg te zijn. Er hangen namelijk heel wat voordelen aan zo’n regelmatige onderhoudsbeurt.

Ten eerste loopt een verwarmingsketel die slecht of niet onderhouden is een groter risico op storingen en defecten. En die komen natuurlijk altijd op het slechtste moment. Het gevolg is een kostenplaatje dat veel hoger uitkomt dan wat een periodiek onderhoud of nazicht verwarming u zou hebben gekost. In het ergste geval loopt u bovendien het risico op een ongeval met dramatische gevolgen, zoals een CO-vergiftiging. Ten tweede bespaart een goed onderhouden ketel u heel wat geld. Hij verbruikt namelijk een pak minder energie. En ook het milieu zal u dankbaar zijn.

Overtuigd? Vertrouw erop dat wij de grootste zorg dragen aan uw ketel, een essentieel onderdeel van uw dagelijks comfort.

Onze lokale chauffagisten beschikken over alle nodige certificaten en vergunningen om uw verwarmingsketel te onderhouden. Zij beperken zich trouwens niet tot een kleine schoonmaak, maar zorgen ook voor de verplichte periodieke controle (nazicht verwarming) waarvoor ze talrijke certificaten hebben behaald (L, G1, G2). Ze zijn erkend door het Brussels, Waals of Vlaams Gewest.

Of u nu een ketel heeft van Vaillant, Viessmann, Buderus, Chappee, Bulex, Dietrich, Ranson of ACV, geen enkel toestel heeft geheimen voor onze chauffagisten. Of u nu huurder of eigenaar bent, u kunt steeds bij ons terecht voor het onderhoud van uw ketel en de periodieke controle. Uw ketel zal een maximaal rendement leveren en bovendien voldoet u aan uw wettelijke verplichtingen.

Laat uw gas- of stookolieketel voor een scherpe prijs nakijken door een Ajusto-specialist.

Periodieke controle: wettelijke verplichtingen in Brussel, Wallonië en Vlaanderen

Obligation entretien chaudière

Tarieven voor onderhoud en periodieke controle

Voor een gasketel betaalt u € 149*. Deze prijs is inclusief 6 % btw (voor een huis ouder dan 10 jaar), maar exclusief onderdelen die eventueel vervangen moeten worden. Periodieke controle is inbegrepen.

Voor een mazoutketel betaalt u € 189*. Deze prijs is inclusief 6 % btw (voor een huis ouder dan 10 jaar), maar exclusief onderdelen die eventueel vervangen moeten worden. Periodieke controle is inbegrepen.

Een onderhoud is geen reparatie. Uw ketel moet dus in goede staat en toegankelijk zijn.

*Op alle woningen jonger dan 10 jaar is er een btw-tarief van 21 % van toepassing.

Schoorsteenvegen

Soms volstaat het niet om enkel en alleen uw verwarmingsketel te laten onderhouden. Als u graag wil dat uw verwarming optimaal werkt, is het ook een goed idee om uw schoorsteenkanaal regelmatig te laten vegen. Zeker als u een mazoutketel heeft, is het aangeraden om jaarlijks een schoorsteenveger in te schakelen zodat uw verwarmingsapparaten goed draaien en u ondertussen ook wat geld kunt besparen.

Ongeacht het systeem waarmee u uw huis verwarmt (gasketel, mazoutketel, pelletkachel, warmtepomp, condensatieketel), zorg ervoor dat u uw jaarlijkse onderhoud steeds door een gekwalificeerde specialist laat uitvoeren. Zo hoeft u er zich geen zorgen om te maken dat u plots zonder verwarming komt te zitten of dat een van uw radiatoren of boilers het plots laat afweten, zodat u zonder warm water zit en deze moet laten herstellen. Of erger, zodat u uw verwarmingsketel moet laten vervangen.

  • All-in prijs: verplaatsing en periodieke controle inbegrepen
  • Snelle interventie: kies de dag en het tijdstip die het beste bij u passen
  • Onderhoud door een erkende chauffagist bij u in de buurt

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?