Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Onderhoud gasketel

€ 149,00

Maak nu een afspraak

U kunt zelf veel doen om ervoor te zorgen dat uw gasketel in topconditie blijft. Denk bijvoorbeeld aan een jaarlijkse onderhoudsbeurt, die u het beste toevertrouwt aan specialisten.

Wist u trouwens dat uw gasketel veilig blijft en energiezuiniger is wanneer u deze periodiek laat onderhouden door een expert? Daarnaast voorkomt het eventuele storingen en heeft uw verwarmingsketel een langere levensduur.

U bent overigens niet verplicht om elk jaar onderhoud te laten plegen. U bent daarentegen wel verplicht om een periodieke controle of nazicht verwarming uit te laten voeren op uw verwarmingsketel. Bij een cv-ketel op gas bent u in Brussel en Vlaanderen verplicht om elke twee jaar een keuring te laten uitvoeren. In Wallonië moet dat om de drie jaar.

Onze chauffagisten beschikken over alle noodzakelijke kwalificaties om het onderhoud en de periodieke controle (nazicht verwarming) van uw gasketel te voeren. Na de controle geeft onze chauffagist u een officieel bewijs dat aantoont dat u de keuring heeft laten uitvoeren. Zo voorkomt u dat u bij een schadegeval problemen met uw verzekering ondervindt.

Of u nu een ketel heeft van Vaillant, Viessmann, Buderus, Chappee, Bulex, Dietrich, Ranson of ACV, geen enkel toestel heeft geheimen voor onze chauffagisten.

Tarieven voor onderhoud en periodieke controle

Voor een gasketel betaalt u € 149*. Deze prijs is inclusief 6 % btw (voor een huis ouder dan 10 jaar), maar exclusief onderdelen die eventueel vervangen moeten worden. Periodieke controle is inbegrepen.

Wat onze chauffagist onder andere voor u doet:

– Reinigen van de ketel
– Controleren van uw schoorsteen en de trek hiervan (uw schoorsteen wordt daarentegen niet geveegd)
– Controleren van de druk

Een controle met onderhoud duurt ongeveer 1u tot 1u30, afhankelijk van de staat van uw verwarmingsketel. Een onderhoud is geen reparatie. Uw ketel moet dus in goede staat en toegankelijk zijn.

*Op alle woningen jonger dan 10 jaar is er een btw-tarief van 21 % van toepassing.

Heeft u een mazoutketel? Dan kunt u hier lezen waar u rekening mee moet houden bij het onderhoud van uw mazoutketel.

Een goed onderhouden gasketel voorkomt heel wat hoofdzorgen

Ongeacht het systeem waarmee u uw huis verwarmt (gasketel, mazoutketel, pelletkachel, warmtepomp, condensatieketel), zorg ervoor dat u uw jaarlijkse onderhoud steeds door een gekwalificeerde specialist laat uitvoeren. Deze specialist controleert uw volledige installatie en voert ook de nodige onderhoudswerken uit. Het is namelijk belangrijk dat uw radiatoren, pelletkachel, boiler en andere toestellen uw ruimtes en water steeds kunnen opwarmen op de gewenste temperatuur. En ook uw schoorsteen baat bij een regelmatige veegbeurt.

Met een slecht onderhouden verwarmingssysteem loopt u het risico vroeg of laat zonder verwarming te vallen. En dan kan het duur uitvallen om uw verwarmingsketel te laten herstellen. Als het toestel te oud of te beschadigd is en niet langer het energierendement oplevert waarop u had gehoopt, kan u ook aangeraden worden uw ketel te laten vervangen. Maar ook in dat geval kunt u rekenen op Ajusto.

  • 149€ voor onderhoud en periodieke controle
  • Snelle interventie: kies de dag en het tijdstip die het beste bij u passen
  • Onderhoud door een erkende gasverwarmingsspecialist bij u in de buurt

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?