Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Herstelling verwarmingsketel

Vanaf 85,00€ eerste uur

Maak nu een afspraak

Is uw verwarmingsketel kapot? De meest voorkomende oorzaak is omdat u geen warm water meer heeft of uw radiatoren niet meer opwarmen. Over het algemeen ziet u dan een foutmelding op uw cv-ketel. Als u geen melding ziet, moet een chauffagist voor u op zoek naar het probleem. Als u uw verwarmingsketel laat herstellen, is het goed om eerst te kijken naar de leeftijd van uw verwarmingsinstallatie. Is uw cv-ketel namelijk ouder dan 10 tot 15 jaar, dan heeft een herstelling wellicht niet veel zin meer. Misschien is het dan beter om uw verwarmingsketel te laten vervangen. We raden u ook aan om een gecertificeerde chauffagist in te schakelen. Zij hebben niet alleen alle technische kennis in huis, maar zijn ook op de hoogte van alle regelgeving.

Laat uw verwarmingsketel tijdig onderhouden om veel zorgen te vermijden

Het is verplicht om een regelmatige periodieke controle van uw ketel te laten uitvoeren. Maar afgezien van het juridische aspect loopt een verwarmingsketel die slecht of niet onderhouden is, vaak het risico op storingen of defecten. En het komt altijd op het slechtst mogelijke moment. U heeft dan te kampen met veel hogere kosten dan wat een regelmatig periodiek onderhoud u zou hebben gekost. In het ergste geval loopt u het risico dat er een ongeval met dramatische gevolgen gebeurt zoals koolmonoxidevergiftiging (CO). Een goed onderhouden ketel zal u ook geld doen besparen omdat hij minder verbruikt. En bovendien zal het milieu u dankbaar zijn.

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-calendar.png
  • U kiest datum en tijdstip

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-worker.png
  • Lokale specialisten

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-trust.png
  • Waarborging betrouwbaarheid

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lekkage douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektrisch werk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 4 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

U wilt graag in uw huis iets laten herstellen, vervangen, installeren of onderhouden. Maak rechtstreeks een afspraak met onze specialist wanneer u dat wilt.

2

Onze specialist komt bij u langs

Onze gekwalificeerde specialist komt op de dag en tijdstip dat u gekozen heeft en voert het werk uit na uw akkoord op de offerte.

3

U betaalt achteraf

Zodra het werk voltooid is krijgt u per mail een factuur met een link waarmee u direct online kunt betalen.

4

U beoordeelt ons

Laat weten wat u van de specialist en van ons vindt zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.