Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Herstelling verwarmingsketel

Vanaf € 85,00. Onze offertes zijn gratis en we beginnen slechts aan de werken als u deze heeft gezien en goedgekeurd.

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Uw verwarmingsketel herstellen

Heeft u geen warm water meer of warmen uw radiatoren niet langer op? Dan is uw verwarmingsketel misschien wel kapot. Meestal ziet u dan een foutmelding op uw cv-ketel verschijnen. Als u daarentegen geen melding ziet, moet u een chauffagist inschakelen die vervolgens het probleem voor u zal opsporen. De oorzaak kan namelijk ook schuilen in een waterlek en dan heeft u een loodgieter nodig om uw gasketel, mazoutketel of boiler te herstellen.

Voor u uw verwarmingsketel laat herstellen, is het een goed idee om te kijken naar de leeftijd van uw verwarmingsinstallatie. Is uw cv-ketel ouder dan tien jaar? Dan heeft een herstelling wellicht niet veel zin meer. Dan kan het beter zijn om uw verwarmingsketel te laten vervangen door een erkende en gecertificeerde chauffagist. Zij hebben niet alleen alle technische kennis in huis, maar zijn ook op de hoogte van alle wet- en regelgeving.

Laat uw verwarmingsketel tijdig onderhouden en vermijd veel zorgen

Een periodieke controle van uw gas- of mazoutketel is verplicht in België. U kan er dus niet aan onderuit, al hoeft dat niet zo erg te zijn. Er hangen namelijk heel wat voordelen aan zo’n regelmatige onderhoudsbeurt.

Ten eerste loopt een verwarmingsketel die slecht of niet onderhouden is een groter risico op storingen en defecten. En die komen natuurlijk altijd op het slechtste moment. Het gevolg is een kostenplaatje dat veel hoger uitkomt dan wat een periodiek onderhoud u zou hebben gekost. In het ergste geval loopt u bovendien het risico op een ongeval met dramatische gevolgen, zoals CO-vergiftiging. Ten tweede bespaart een goed onderhouden ketel u heel wat geld. Hij verbruikt namelijk een pak minder energie. En ook het milieu zal u dankbaar zijn.

U bent ook verplicht uw schoorsteen te laten vegen.

Ongeacht het systeem waarmee u uw huis verwarmt (gasketel, mazoutketel, pelletkachel, warmtepomp, condensatieketel), zorg ervoor dat u uw jaarlijkse onderhoud steeds door een gekwalificeerde specialist laat uitvoeren. Deze specialist controleert uw volledige installatie en voert ook de nodige onderhoudswerken uit. Het is namelijk belangrijk dat uw radiatoren, pelletkachel, boiler en andere toestellen uw ruimtes en water steeds kunnen opwarmen op de gewenste temperatuur. Een goed onderhouden verwarmingssysteem is trouwens ook goed voor de portemonnee!

Een nieuwe verwarmingsketel plaatsen

Wilt u een nieuwe verwarmingsketel plaatsen of een oude vervangen? Of schoorsteen laten vegen of uw toestellen laten herstellen? De loodgieters-chauffagisten van Ajusto staan steeds voor u klaar. Of u nu een ketel heeft van Vaillant, Viessmann, Buderus, Chappee, Bulex, Dietrich, Ranson of ACV, geen enkel toestel heeft geheimen voor onze chauffagisten.

  • Gratis offerte
  • Snelle interventie: kies de dag en het tijdstip die het beste bij u passen
  • Erkende chauffagisten voor alle merken

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?