Word een Ajusto specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Verwarming

chauffagisten

Maak nu een afspraak

Het merendeel van uw energiekosten gaat naar het verwarmen van uw woning. Dat alleen al is een goede reden om te kiezen voor een efficiënte verwarmingsinstallatie. Heeft u een centrale verwarming dan wekt 1 toestel (cv-ketel) de warmte op in uw woning en zorgen de leidingen dat de warmte wordt verdeeld over de woning. Bij een decentrale verwarming heeft u afzonderlijke toestellen in verschillende ruimtes voor de warmteproductie. De meest gebruikte energiebronnen voor uw verwarmingsinstallatie zijn aardgas, stookolie en elektriciteit. Vergeet niet dat u bij een cv-ketel op gas verplicht bent om in Brussel en Vlaanderen elke 2 jaar een keuring te laten doen en om de 3 jaar in Wallonië. Met een cv-ketel op mazout bent u verplicht om elk jaar een keuring te laten doen door een chauffagist. Onze ervaren chauffagisten kunnen u hierbij helpen.

Tarieven voor onderhoud en periodieke controle

Voor een gasketel is de prijs 139€* (6% BTW inbegrepen voor een huis ouder dan 10 jaar) exclusief onderdelen die eventueel vervangen moeten worden. Periodieke nazicht is bij de prijs inbegrepen. Meer informatie over gasketels.

Voor een oliegestookte ketel is de prijs 169€* (6% BTW inbegrepen voor een huis ouder dan 10 jaar) exclusief onderdelen die eventueel vervangen moeten worden. Periodieke nazicht is bij de prijs inbegrepen. Meer informatie over olieketels.

Wettelijke verplichtingen betreffende periodieke controle in Brussel, Wallonië en Vlaanderen

Obligation entretien chaudière

De Vaillant, Viessmann, Buderus, Chappee, Bulex, Dietrich, Ranson, ACV en andere ketels hebben geen geheimen voor onze chauffagisten. Of u nu huurder of eigenaar bent, wij bieden u een onderhouds- en periodieke controlepakket. Uw ketel zal een maximaal rendement leveren en bovendien voldoet u aan uw wettelijke verplichtingen.
Laat uw gas- of stookolieketel voor een scherpe prijs door een specialist van Ajusto nakijken.