Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Verwarming

nazicht verwarming

Maak nu een afspraak

Het merendeel van uw energiekosten gaat naar het verwarmen van uw woning. Dat alleen al is een goede reden om te kiezen voor een efficiënte verwarmingsinstallatie. Heeft u een centrale verwarming, dan wekt één toestel (de cv-ketel) de warmte op en verspreiden de leidingen de warmte over uw woning. Bij een decentrale verwarming zorgen afzonderlijke toestellen in verschillende ruimtes voor de warmteproductie.

Als we kijken naar welke energiebronnen het populairst zijn voor verwarmingsinstallaties, spannen aardgas, stookolie en elektriciteit de kroon. Wist u trouwens dat u in Brussel en Vlaanderen bij een cv-ketel op gas verplicht bent om elke 2 jaar een keuring te laten uitvoeren? In Wallonië moet de nazicht verwarming om de 3 jaar gebeuren. Heeft u dan weer een cv-ketel op mazout, dan bent u verplicht om elk jaar een keuring te laten uitvoeren. Onze ervaren chauffagisten kunnen u hierbij helpen.

Tarieven voor onderhoud en periodieke controle (nazicht verwarming)

Voor een gasketel betaalt u € 149*. Deze prijs is inclusief 6 % btw (voor een huis ouder dan 10 jaar), maar exclusief onderdelen die eventueel vervangen moeten worden. Periodieke controle (nazicht verwarming) is inbegrepen. Meer informatie over gasketels.

Voor een oliegestookte ketel betaalt u € 189*. Deze prijs is inclusief 6 % btw (voor een huis ouder dan 10 jaar), maar exclusief onderdelen die eventueel vervangen moeten worden. Periodieke controle (nazicht verwarming) is inbegrepen. Meer informatie over olieketels.

*Op alle woningen jonger dan 10 jaar is er een btw-tarief van 21 % van toepassing.

Periodieke controle: wettelijke verplichtingen in Brussel, Wallonië en Vlaanderen

Obligation entretien chaudière

De Vaillant, Viessmann, Buderus, Chappee, Bulex, Dietrich, Ranson, ACV en andere ketels hebben geen geheimen voor onze chauffagisten. Of u nu huurder of eigenaar bent, u kunt steeds bij ons terecht voor onderhoud en periodieke controle. Uw ketel zal een maximaal rendement leveren en bovendien voldoet u aan uw wettelijke verplichtingen.

Laat uw gas- of stookolieketel voor een scherpe prijs nakijken door een Ajusto-specialist.

Heeft u vragen?