Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Radiator vervangen

Vanaf 85,00€ eerste uur

Maak nu een afspraak

De radiator vervangen met het type radiator dat u al had, is natuurlijk het eenvoudigst. Heeft u een ander model op het oog? Dan moet u waarschijnlijk niet alleen de radiator vervangen, maar ook de cv-leidingen leggen. Een radiator vervangen vraagt om goed doordacht te werk te gaan. Let bijvoorbeeld op de stand van de ophangbeugels en zorg ervoor dat u niet al te veel water laat weglopen. Het belangrijkste waar u op moet letten is dat bij het aansluiten van de radiator de aanvoer en retour op de juiste plekken zitten. Wanneer u enige handigheid heeft met klussen, dan kunt u ervoor kiezen zelf de verwarming te plaatsen. Heeft u hierbij hulp nodig? Maak dan een afspraak met onze chauffagist bij u in de buurt.

Vergeet niet om uw radiatoren te ontluchten

Uw radiator ontluchten, is iets wat u het beste elk jaar kunt doen. Dit zorgt ervoor dat de radiatoren sneller en beter warm worden. Hiermee bespaart u op termijn energie. U voorkomt ook dat uw verwarmingsinstallatie gaat tikken of andere vreemde geluiden maakt doordat er lucht in uw leidingen zit. Het ontluchten van de leidingen en radiatoren is niet heel erg moeilijk. Volg de stappen die in onze blog beschreven staan om uw radiatoren te ontluchten. Dan komt het vast en zeker goed.

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-calendar.png
  • U kiest datum en tijdstip

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-worker.png
  • Lokale specialisten

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-trust.png
  • Waarborging betrouwbaarheid

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lekkage douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektrisch werk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 4 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

U wilt graag in uw huis iets laten herstellen, vervangen, installeren of onderhouden. Maak rechtstreeks een afspraak met onze specialist wanneer u dat wilt.

2

Onze specialist komt bij u langs

Onze gekwalificeerde specialist komt op de dag en tijdstip dat u gekozen heeft en voert het werk uit na uw akkoord op de offerte.

3

U betaalt achteraf

Zodra het werk voltooid is krijgt u per mail een factuur met een link waarmee u direct online kunt betalen.

4

U beoordeelt ons

Laat weten wat u van de specialist en van ons vindt zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.