Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Radiator vervangen

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen

Maak nu een afspraak

Uw radiator vervangen door een andere radiator van hetzelfde type is natuurlijk het eenvoudigst. Heeft u toch een ander model op het oog? Dan kan het gebeuren dat u niet alleen de radiator, maar ook de cv-leidingen moet vervangen. Geen sinecure dus.

Zo moet u extra letten op de stand van de ophangbeugels en moet u ervoor zorgen dat u niet al te veel water laat weglopen. Maar het allerbelangrijkste is dat de aanvoer en retour op de juiste plekken zitten.

Wanneer u het gewoon bent te klussen, kunt u er gerust voor kiezen om zelf de verwarming te plaatsen. Heeft u hier graag hulp bij? Maak dan een afspraak met onze chauffagist bij u in de buurt.

Vergeet niet om uw radiatoren te ontluchten

Uw radiator ontluchten, is iets wat u het beste elk jaar doet. Dit zorgt er namelijk voor dat uw radiatoren sneller en beter warm worden. En dat bespaart natuurlijk heel wat energie op termijn. U voorkomt ook dat uw verwarmingsinstallatie gaat tikken of andere vreemde geluiden maakt doordat er lucht in uw leidingen zit. Het ontluchten van de leidingen en radiatoren is niet heel erg moeilijk. Volg de stappen in onze blog en dan komt het vast en zeker goed.

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Gekwalificeerde chauffagisten bij u in de buurt

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?