Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Radiator ontluchten

Vanaf € 85,00 voor het eerste uur. Onze offertes zijn gratis en we beginnen slechts aan de werken als u deze heeft gezien en goedgekeurd.
Wanneer onze specialist langskomt voor een herstelling, kan hij u daarentegen wel een forfaitair bedrag van € 50 aanrekenen als u de offerte, die ter plekke wordt opgesteld, weigert. Deze vergoeding dekt dan de verplaatsing en de tijd die hij nodig had om het probleem te diagnosticeren.

Maak nu een afspraak

Om uw verwarmingsinstallatie fatsoenlijk te laten werken, is het verstandig om regelmatig uw radiatoren te ontluchten. Borrelen uw radiatoren, maken ze een tikkend geluid of worden ze niet meer warm? Dan kunt u zelf een aantal dingen doen om uw cv-ketel weer optimaal te laten presteren. Één daarvan is uw radiator te ontluchten. Worden de radiatoren nog steeds niet goed warm of laat u het liever over aan een professional? Maak dan een afspraak met onze gekwalificeerde Ajusto-chauffagist bij u in de buurt, op het moment dat u kiest!

Hoe ontlucht ik mijn radiator?

Uw radiator ontluchten, is iets wat u het beste elk jaar doet. Dit zorgt er namelijk voor dat uw radiatoren sneller en beter warm worden. En dat bespaart natuurlijk heel wat energie op termijn. U voorkomt ook dat uw verwarmingsinstallatie gaat tikken of andere vreemde geluiden maakt doordat er lucht in uw leidingen zit. Het ontluchten van de leidingen en radiatoren is niet heel erg moeilijk. Volg de stappen in onze blog en dan komt het vast en zeker goed.

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Gekwalificeerde chauffagisten bij u in de buurt

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?