Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Plaatsen radiator

Vanaf € 85. Boek nu om een gratis offerte te ontvangen

Maak nu een afspraak

Als u een radiator gaat plaatsen, speelt het type een belangrijke rol. Gaat u een oud model vervangen door een nieuwe radiator? Of moeten bij het plaatsen van uw radiator ook alle leidingen vervangen en/of verplaatst worden? Het is handig om hier een specialist voor in te schakelen, zeker als u meerdere radiatoren wil plaatsen.

Wanneer u een nieuwe radiator wil plaatsen, kunt u onder meer voor de volgende werken op onze chauffagisten rekenen: uw verwarmingsinstallatie laten leeglopen, oude radiator(en) verwijderen, nieuwe radiator(en) plaatsen, uw radiatoren aansluiten vanaf bestaande aansluitpunten, uw cv-ketel opnieuw vullen, de geplaatste radiator ontluchten en testen, en controleren op lekken.

We raden u aan om uw radiator door een specialist te laten plaatsen. Dan weet u zeker dat het weer goed warm wordt in huis. Maak een afspraak met een van onze chauffagisten.

Laat uw verwarmingsketel onderhouden om veel zorgen te vermijden

Het is verplicht om een periodieke controle van uw ketel te laten uitvoeren. Maar niet alleen om juridische redenen is een regelmatige onderhoudsbeurt interessant. Een verwarmingsketel die slecht of niet onderhouden is, loopt ook een groter risico op storingen en defecten.

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Gekwalificeerde chauffagisten bij u in de buurt

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?