Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Radiatoren

radiatoren vervangen

Maak nu een afspraak

Radiatoren zijn de meest bekende manier van verwarmen. Ze zijn combineerbaar met diverse soorten brandstof en kunnen individueel gestuurd worden of aangesloten worden op uw centrale verwarming. Om uw ruimte optimaal te verwarmen, is het belangrijk dat u nagaat hoeveel radiatoren en welke capaciteit u nodig heeft. Met de juiste capaciteit voorkomt u namelijk dat u te veel stookkosten moet betalen. Om te vermijden dat radiatoren onnodig veel warmte afgeven in sommige kamers, is het bovendien ook aangeraden om deze slim te besturen. Met een slimme thermostaatkraan op uw radiator, bijvoorbeeld, kunt u zelf instellen waar u wel warmte nodig hebt en waar niet. Heeft u hulp nodig? Maak dan een afspraak met onze chauffagist bij u in de buurt.

Radiatorwerkzaamheden

Onze gekwalificeerde en ervaren verwarmingstechnici kunnen ingrijpen voor allerlei werkzaamheden aan uw radiatoren. Ze kunnen bijvoorbeeld een nieuwe radiator plaatsen of een bestaande vervangen. Ze beschikken ook over de nodige kwalificaties om slimme thermostatische kranen te plaatsen en u hierover te adviseren. Zo bent u steeds op de hoogte van de beste manier om geld uit te sparen.

Ze kunnen u ook helpen uw radiatoren te ontluchten. Lees hier trouwens zeker eens ons blogartikel hierover, waarin we u in 8 stappen uitleggen hoe u zelf uw radiatoren kunt ontluchten zonder een beroep te doen op een professional. Warmen ze daarna toch nog niet zo goed op? Dan kan dit betekenen dat er iets mis is met uw verwarmingssysteem en staan onze specialisten u met raad en daad bij.

Ten slotte kunt u ervoor kiezen om een slimme thermostaat te installeren. Deze regelt dan uw centrale verwarming en past het energieverbruik aan uw levensstijl aan.

Wat er ook scheelt, wij kunnen u helpen. Maak een afspraak met een van onze verwarmingsspecialisten in uw regio.

Heeft u vragen?