AjustoAjusto logo

Begeleiding bij de aankoop van een huis

Laat uw huidige of toekomstige woning technisch controleren door een gecertificeerde architect van Ajusto en krijg meteen duidelijkheid over de staat van de woning: € 499 rapport inbegrepen.

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

begeleiding aankoop

Rapport over 80 controlepunten

Vaste prijs (rapport inbegrepen): € 499 incl. 21% btw. U ontvangt het volledige rapport zodra u de factuur voor de controle hebt betaald.

De Ajusto Pro controleert de woning in samenwerking met ImmoPass op 80 punten en stelt een gedetailleerd rapport op over het gebouw. Hij adviseert u over de uit te voeren werkzaamheden en het budget dat daarvoor moet worden uitgetrokken.

  • Technische controle door een erkend architect

  • 80 controlepunten

  • Ondersteuning voor al uw technische vragen

  • Budgettering van de werken

  • Volledig schriftelijk rapport na bezoek

Kies voor gemoedsrust en vermijd problemen achteraf

Een nieuwe woning kopen is een grote financiële investering die u voor vele jaren aangaat. Het is dan ook een goed idee om op voorhand een beeld te krijgen van eventuele technische gebreken. Zo weet u niet alleen welke werken u nog moet uitvoeren, maar heeft u ook meteen een idee van het budget dat daarvoor nodig zal zijn. Blijken de kosten van de werken te hoog? Dan kunt u dankzij deze controle tijdig beslissen om niet te kopen. De 499 euro die u investeert in een technische controle kunnen u zo heel wat slapeloze nachten besparen.

nieuw huis
controle

Wat is een technische controle?

Een technische controle geeft u inzicht in de technische staat van uw toekomstige woning. Zo bent u helemaal gerustgesteld wanneer u een aankoopbeslissing wilt maken. De gecertificeerde architect die samen met u de woning bezoekt, voert een uitgebreide en professionele inspectie uit op 80 controlepunten. Hij helpt u bepalen welke werken prioritair zijn en welk budget u moet voorzien.

De 80 inspectiepunten zijn onderverdeeld per thema. Ze hebben betrekking op de omgeving en de toegankelijkheid, de bouwschil, de stabiliteit van de woning (bv. kijken of er geen barsten zijn), de vochtigheidsgraad, de eventuele aanwezigheid van asbest of schimmel en de controle van technische installaties.

De architect analyseert bovendien elk controlepunt om zowel de oorzaken als gevolgen van de vastgestelde problemen te achterhalen. Ten slotte stelt hij technische oplossingen voor en berekent hij ook het budget voor u.

Hoe verloopt een bezoek?

Maak een afspraak op onze website en selecteer een datum die zowel voor u als de verkoper past. Tijdens het bezoek controleert de architect alle hoeken van het huis en kunt u hem al uw vragen stellen. Zodra u de factuur voor de technische controle heeft betaald, ontvangt u een rapport met daarin de 80 controlepunten, aanbevelingen en een raming van het budget.

audit

Ajusto begeleidt u bij al uw werken

Op basis van het rapport kan Ajusto u ervaren professionals sturen die de initiële budgetramingen omzetten in nauwkeurige offertes. Als u dan akkoord gaat met de offerte, voert de Ajusto Pro de werkzaamheden uit die nodig zijn om het huis van uw dromen te verbeteren, zonder uw budget uit het oog te verliezen.

Boek uw specialist in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Begeleiding bij de aankoop

De technische audit was professioneel en efficiënt. het ImmoPass-rapport stelde me gerust over de aankoop van mijn woning en bezorgde me een ​​gedetailleerde lijst van de aanbevolen reparaties, inclusief onder meer budgetten en prioriteiten.

Annelies

Antwerpen

Begeleiding bij de aankoop

De onafhankelijke en neutrale audit van Ajusto geeft je een totaalbeeld van het gebouw en ook van de werken die er in het gebouw moeten gebeuren.

Karima

Gent

Begeleiding bij de aankoop

Uitstekende ervaring met dit bedrijf: reageerde snel en professioneel: ik zal hen zeker weer contacteren in de nabije toekomst

Johan

Mechelen

Begeleiding bij de aankoop

Ik heb 499 Euro gespendeerd om erachter te komen dat dit huis niets voor mij was. Te veel werken dat ik me niet kon veroorloven. Uiteindelijk heeft het geld dat ik geïnvesteerd heb me veel geld bespaard.

Gerard

Nieuwpoort

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.